Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

tisdag 26 maj 2009

Ministerstyre var ordet sa Bill...




http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2955013.svd


http://www.dn.se/kultur-noje/musik/kulturministern-ku-anmals-for-positivt-uttalande-om-pirate-bay-domen-1.874325

...hon har blivit en åsna sa Bull!

Jag säger inte att Lena Adelsohn Liljeroth saknar kvaliteter.

Men dom hon har, tycks hon idag mest dedicera till utövandet av den svåra konsten att serietillverka juridiska blamager och fåvitska stupiditeter, samt ett och annat korkat övertramp i arbetet med att förvandla den svenska kadern av 12-åringar till lovligt byte för de advokatfnask som företräder de obsoleta fläskbelätena i den amerikanska mediabranschen!

Tänka sig! En gång stiftade vi våra egna lagar! Det var goda tider det!

Nu stiftas dom i Washington - och Lena Adelsohn Liljeroth är en av dem som förtjust och okritiskt inför dom här, glatt viftande med Stars and Stripes-flaggor och rosa hjältekalsongreplikor! (No comprende? Läs tidningarna fartface!)

Hmmm...

OBS! Det här är inget hot utan mera en historisk tanke och en liten dröm;

Åk upp till Isala och förklara ditt folkförräderi ditt förbannade spektakel, så kommer du troligen, om du inte har skittur, att få smaka på plättlaggen, och det på ett sätt som till och med den tålige Gustav Wasa skulle ha funnit osmakligare än både pannkakor och skidtur!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ministerstyre hurdå?

Jag förmodar att du bara tog till rubriken för att dra läsare, eftersom du i texten inte ens bemödar dig att argumentera för saken...

Lars G. Göransson sa...

Hmmm...

Om en minister hyllar en avkunnad dom, så berömmer hon domaren. Hon talar dessutom om för nästa domare hur hon vill att han ska döma. Dömer han då mera rätt än fel, i hennes ögon, så ligger en befordran inom lagom räckhåll.

Ministerstyre är det. Och inte särskilt subtilt heller.

Ber om ursäkt för att jag inte var klarare på den punkten, jag trodde i min infama enfald att dessa mekanismer var självklara för var och en...