Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

måndag 8 juni 2009

De rättsföraktande kräken...



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3031021.svd

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/tingsratten-piratdomaren-inte-javig-1.887018

...sluter leden och håller ihop som vanligt. En domare kritiserar inte en annan domare, lika lite som en polis anmäler en annan polis.

Men beskedet var väntat. Tingsrätterna i Sverige är vitt utspridda tillhåll för B-politiker som inte platsar någonstans i partiernas organisationer. Majoriteten av dom är för korkade för att ens hålla ett lögnaktigt valtal och är följaktligen oanvändbara i partierna. I stället får dom bli nämndemän och döma sina "likar".

De så kallade lagmännen i tingsrätterna är inte heller mycket att hänga i julgran, när det gäller kompetens och oväld.

Vänskapskorruption är mycket vanlig på det hållet, på precis samma sätt som det är det bland nämndemännen.

Det här utlåtandet säger ingenting om Tomas Norströms jävighet, bara om bristen på ryggrad bland kollegerna.

Det är klart att han var jävig. Om till och med 1 000 andra domare påstår motsatsen, så blir han inte mindre jävig för det.

Smyger och smyger, det är...



http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_3028115.svd

...väl att ta i.

Det har ju länge varit uppenbart att den borgerliga regeringen vill ha Sverige med i Nato.

Dom tycker väl att det är tjusigt att skicka "precisionsmissiler" in i bostadsområden runt om i världen, och vill vara med på ett hörn.

Regeringen, och för den delen riksdagen, gör ju precis allt som USA önskar sig i alla andra frågor, så varför inte i denna.

Har man sålt en hel ungdomsgeneration till främmande makt och initierat införandet av USA-finansierad privatpolis som ska jaga skiten ur svenska tolvåringar, infört FRA för att kunna förse CIA med underrättelser om vad svenska individer dryftar i sina e-mail, så är det väl inget konstigt om dom har kärnvapenövningar med samma "beställare".

Det här är bara ytterligare ett steg i det kontinuerliga landsförräderi som flertalet av våra politiker ägnat sig åt ett bra tag nu.