Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

måndag 22 juni 2009

Jojomen, här hålls det igen...


Läs artikel i SvD...

...när det är dåliga tider.

Bra att statsminister Reinfeldt går före som ett gott exempel och visar hur dåliga statsfinanserna är och vikten av alla behärskar sig lite när det gäller snyltandet av skatteslantarna.

Hoppas nu att alla sjuka i "utanförskap", alla ensamma och arbetslösa mammor, alla andra som mist jobbet inser att det är dags att lägga sig ner och dö, så att statsråden kan få sina välförtjänta löneförhöjningar för alla väl utförda tjänster man gjort det svenska folket, exempelvis IPRED och FRA-lagen, bluffen med fastighetsskatten med flera väl befogade överföringar av pengar från utfattiga och sjuka till polarna i Lidingö, med flera väl besuttna roffartyper.

Snyggt jobbat Fredrik! Lycka till i nästa val! Det kommer du att behöva.

Ja, folket i bojor...


Läs artikel i SvD...

...det är regeringens modell det! I det här fallet lär det inte bli några problem att få hela riksdagen att rösta med, heller.

Så snart det handlar om att begränsa frihet, trampa på individens rättigheter och skända människors integritet brukar dom vara rörande överens.

Hmmm... Och jag förstår att man talar om att det är dömda ungdomar som i första hand ska förses med bojor.

Nåja, i det här fallet är väl snarare så att Beatrice Ask inte har fått några pengar till utbyggnaden av flera och större fängelser. Ett antal sådana skulle ju annars behövas, nu när svenska domstolar kommer att få fullt upp.

Riksdagen har ju, i och med införandet av IPRED-lagen, förrått och i ett slag kriminaliserat en hel ungdomsgeneration.

Numera är det fritt fram för USA-finansierade privatpoliser, lobbyhoror och sliskiga juristfnask att jaga och hota skiten ur svenska ungdomar, på svaga och röttsrötestinkande grunder, och för dem som vet hur utbredd fildelningen är står det klart att det kommer att behövas några hundra tusen nya fängelseplatser om alla skulle fällas i domstol.

Fotbojor till ungdomar.

Ja visst, men jag tycker det vore bättre om man tog och byggde ett jättefängelse med plats för runt halvmiljonen tonåringar. Det skulle då liksom bli lite tydligare vilket Sverige det indolenta folkförrädarpacket i riksdagen egentligen vill ha och arbetar för att skapa.

Nu går jag bara och väntar på nästa utspel från regeringen. Kan det bli nåt i stil med en lag som förbjuder negativa åsiktsyttringar eller en lag som tvingar medborgarna att varje vecka inställa sig för förhör kring vad dom går omkring och tänker på. En lag som anonymiserar angivare skulle också sitta fint. Liksom en möjlighet att hålla summariska rättegångar i doldom.

Sådana lagar måste ju bara komma, när det visar sig att FRA-lagen och de andra Gestapo-, KGB-, och Stasi-inspirerade ingreppen i integritet och frihet kanske inte fungerar fullt ut.

Flera av företeelserna praktiseras ju dessutom redan i det stora landet i väster, varifrån riksdag och regering tycks hämta mycket av sin politiska inspiration och rentav rena beställningar vad avser ny lagstiftning.

Hmmm...

Hur var det nu då, här i veckan?

Jovisst ja, SÄPO har ju redan startat med dom där förhören, eller "samtalen" som dom själva väljer att kalla det. Dom "samtalen" hålls ju idag mest med flyktingar, men vänta bara...