Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 17 juni 2009

Fler partier? Vah!!?? Det var det jävligaste...



Läs artikel i SvD...


...jag någonsin hört!

Mitt förslag är att vi ser till så att vi får betydligt färre partier och mina förstahandsval för de partier som omedelbart bör försvinna är Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, Centerpartiet, Folkpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, Sverigedemokraterna, alla de små nassefraktionerna och dessutom - om jag får drista mig så väldigt oväldigt - till och med Kalle Anka-partiet.

Samma eskader av ekvivalenta impotenta pellejönspuckopasticher allesammans.

Oh Lord, won't you buy me a colour TV ...

Men Piratpartiet är ännu oprövat och förtjänar en chans...

Tänk om dom inte ljuger, vilket alla dom andra har gjort i 100 år?

Hmmm... Bra initiativ...


Läs artikel i SvD...

...tror jag.

Men jag har för mig att kondomerna inte uppfanns i år och att dom under dom senaste decennierna har funnits tillgängliga precis överallt - till och med som gratisutdelade mementon bland ungdomar.

Jag kan inte påminna mig att det har haft någon som helst effekt på t ex antalet aborter eller så.

Men delar man ut några hundra tusen kondomer så kanske man får bukt med klamydian?

Eller så blir det bara ännu ett uppblåst ballongjippo som ingenvart leder.

Det är ju inget okänt faktum att det grasserar klamydia, gonnorr'e och HIV och att dessa sjukdomar har fått ett gott fotfäste i samhället.

Alla vet att dom kan drabbas. Alla vet hur dom ska skydda sig. Men...

Det är som med fyllekörning, cykling utan hjälm, nyblivna MC-kortsinnehavare med sprillans nya 160HK-bågar eller rengöring av laddade vapen - det farliga kan aldrig hända smarta, odödliga och välmenande lilla mej;

Jag är ju garanterat odödlig eftersom jag ännu inte ens har insett att jag kommer att dö och heller inte insett att det för mig personligen kan vara en jävligt besvärlig process - vilket ju inte spelar någon roll eftersom det inte kommer att inträffa eftersom jag är odödlig!!

Jag tror att det bara är att konstatera; Ska man absolut hålla på och ha sig en hel mänsklighet över hela jordklotet så blir det så att dom mest korkade åker dit först.

Det är ju vad hela den Darwinistiska läran handlar om.

Visst, det finns en massa undantag.

Men kom ihåg; Man kan leda en häst till vatten, men man kan inte tvinga fanskapet att dricka!

Hmmmm....

Slutsats?

Ahmenvaffaaaan...

Kondoma på bara, men vänta er inget resultat!

Ännu en stånkstönig stolle som...


Läs artikel i SvD...

Läs artikel i DN...

...tror sig kunna åstadkomma mirakel.

Har han inte fattat att Jesus redan har funnits?

Hmmm... Och se hur det gick för honom.

Har han inte fattat att den svenska högskolan ska, kan och bör reformera sig själv?

Har han inte fattat att högre utbildningsinstitutioner består av ett sammelsurium av förskräckligt begåvade människor, men också av stenkorkade streberbyråkrater som är så vetenskapsfientliga att dom utan vidare säljer sina själar för ett litet anslag till ett utomordentligt dyngdumt, men personligt, forskningsprojekt som inte betyder ett skit för någon människa i hela världen - inte ens dom själva.

Den viktigaste arbetsuppgiften för denne inbillat insatte, initierade och därutöver infamt inbilske importminister, är ju att skilja agnarna från vetet - eller om man får refrasera, att skilja ut dom som är från vettet från högskolan.

Om den svenska högskolan ska reformeras och bli i världklass så bör man nog ta till lite grövre artilleri än den här blindgångaren som redan från början levererar floskler i parti (Fp) och minut.

För en sån här dårfink, och han är ju bara en av alla kokko-gökarna i den politiska voljären, är allting enkelt och att åstadkomma en globalt sett konkurrenskraftig högskola är lätt som en plätt. Det är bara att pladdra om att detta är målsättningen.

Men känd på pulsen, så har han, liksom sin företrädare Lars Leijonborg, och även övervakaren, den bisarre besserwissern Jan Björklund, inget av matnyttigt värde att komma med.

I det senare får jag säkert medhåll av hungrande studenter som ännu en gång kan se sig blåsta på ett någorlunda indexföljande kostnadskompensatoriskt tillrättaläggande av den dumsnålaste regering Sveriges befolkning någonsin haft omaket och osmaken att sätta till makten.

Jojo, här ska högskolan bli konkurrenskraftig! Men detta innefattar inte en bagis till studenterna, som nu tvingas fortsätta att jobba i stället för att studera.

Höj studebidraget! Särskilt nu, när det inte går att få fasta anställningar.

Om den nye högskoleministern är så hafshurtigt hurrilförtjänande halvdum och okunnig som han ter sig så här i förstone, så har han troligen pluggat bra länge i just den svenska högskola han säger sig vilja skapa, men knappast i den som finns idag.

Med detta som facit kan man bara säga att han har förlorat från början.

Näe, fy fasen!

Inte en äppelkäckt ältande och plattitydpläderande pladderpolitiker till!!!!

Jag tror att Sverige, och dess högskolor, behöver någonting helt annat än ännu en karriärsugen, dumslug sloganslugger.

Ett råd; Sätt Jan Björklund som ambassadör i Teheran, helst utan livvakt, och placera den här senaste klichéklantiga, banalitetsbenägna, bimbobombade trivialitetstrakasseraren i husarrest innan han hinner tråka ut ännu en generation akademiker, så till den milda grad att dom begår kollektivt självmord.

Då kanske vi kan få högskolorna att bli konkurrenskraftiga.

Suck!

Usch! Läs även denna artikel i SvD...

Fattar Reinfeldt & Co nu...


Läs artikel i SvD...

Läs artikel i DN...

...vad det är för skillnad på en låtsasdemokratisk svensk regering och på ett verkligt och effektivt arbete för reell demokrati och mänskliga rättigheter?

Jag undrar det...

Reinfeldt och hans maktgalna riksdagsproselyter står nog närmare ayatollorna än vi tror, vad avser lystnaden efter att kränka människornas integritet, rädsla för folkbestämmande, brist på lyhördhet för medborgarnas behov och det patetiska behovet av ha total kontroll över varje del av en medborgares liv.

Folket bakom The Pirate Bay gör nu, på ett par dagar, mera för främjandet av demokrati och mänskliga rättigheter i Iran, än vad de svenska ordbajsande regeringspajsarna gjort under tre decennier.

Här ser vi skillnaden mellan kompetens och inkompetens, mellan sant engagemang och liknöjdhet, mellan en verklig strävan efter demokrati och meningslöst pladder, mellan handlingsmänniskor och frökenaktiga fjantar.

Skillnaden är tydlig. Det är bra.

Rösta på PiratPartiet i nästa riksdagsval!

Bara en förövning...



Läs i SvD...


Läs i DN...

...för polisen?

Snart kommer det att försvinna 349 till. Men frågan är om någon kommer att sakna dom?

Hmmm...

Ja, om nu någon gör det och efterlyser dom och polisen lyckas hitta dom, så vill jag be polisen om följande;

Snälla ni, slarva bort dom igen!

Jag blir så trött...


Se artikel i SvD...

...på detta förbannade tjat om att PiratPartiet skulle vara ett enfrågeparti!

Jag anser att PiratPartiet i stället är ett "ALLFRÅGEPARTI", eftersom basen för varje enskilt beslut som ska fattas i olika lagstiftande församlingar, bör och måste vara att beslutet inte är integritetskränkande och frihetsinskränkande.

Sedan är det inte mer med den saken...

Tack och lov!



Artikel i DN...

Artikel i SvD...

Så länge Robert Mugabe är i livet är det ingen som helst idé att skicka några pengar till Zimbabwe.

Morgan Tsvangirai är bara en galjonsfigur som, av Robert Mugabe, fått i uppgift att slå blå dunster i ögonen på västerländska politiker och lugga dom på så mycket stålar som det bara går, eftersom Mugabes rykte är så nerskitat att han inte törs fråga själv.

Nu tror han att han ska kunna lura i-länderna genom att skicka Morgan Tsvangirai, vilket knappast kommer att fungera. Men så resonerar ett så pass dumt och ondskefullt svin som Robert Mugabe.

Den politker som skickar pengar till Zimbabwe ska inte inbilla sig att en enda dollar når fram till dem som behöver hjälp. I stället hamnar pengarna i Mugabes fickor och används till lyxkonsumtion och finansiering av ett fruktansvärt förtryckarsystem.

Bra gjort Reinfeldt!

Men tro inte att vi är sams för det, din integritetspillande politikerpotta!

Ja, det tror fan det!


http://www.dn.se/nyheter/sverige/lakare-sjukskriver-ofta-for-lang-tid-1.893218

Idag är det så att t ex ett ganska simpelt ingrepp som botar en sjuk, kan ta upp till ett par år att fixa, eftersom sjukvårdsapparaten fungerar så illa som den gör. Under tiden är ju patienten fortfarande sjuk.

Så här brukar det gå till;

Allmänläkaren skickar en remiss till exempelvis kirurgerna på närmsta storsjukhus. Efter ett par månader får patienten ett besked om att remissen är emottagen, men att man på sjukhuset inte kan säga på rak arm när man kan få träffa en kirurg - men att man gissar på att det tar minst ett år.

Ett år bara för att få träffa en kirurg! Sedan, när man får träffa den där kirurgen så innebär ju inte detta något annat än att man får veta om han håller med allmänläkaren eller inte.

Om han håller med så följer en lång tid av väntan på röntgen i olika former och andra prover.

Om man har tur blir man opererad inom 6 månader efter det att proverna är klara.

Sedan är man frisk. Om man har en helvetes tur...

Hmmm....

Ja alltså, det är självklart att det blir onödigt långa sjukskrivningar, när det tar så onödigt lång tid att bota den som är sjuk.

Dom blir bara galnare och...


http://www.dn.se/nyheter/sverige/miljopartist-gripen-i-riksdagen-1.893115

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3076489.svd

...galnare, dom där knasiga knapptryckarklantarna i riksdagen!

Att polisanmäla det inträffade var naturligtvis ett utslag av ren idioti, men troligtvis också av det utbredda storhetsvansinne dessa pladdrande plenisalspotentater, kanske inte lider, utan mera tycks njuta av.

Jag är tämligen obenägen att ställa mig sida vid sida med en miljöpartist, men i det här fallet gör jag gärna ett undantag och håller till fullo med Ewa Larsson om att riksdagens agerande är häpnadsväckande, egendomligt och ett meningslöst resursslöseri.

Beslutet att polisanmäla henne och hennes kärnkraftsskyende kompisar måste ha tillkommit utan någon som helst rimlighetsbedömning, konsekvensanalys eller ens något knäppgökstest, något som knappast kan betecknas som förvånande.

Det är ju en förfarandebrist som kännetecknar allt flera av de beslut som numera fattas i denna måttligt demokratiska inrättning.

Kan det vara så att dom har för lite att göra i riksdagen?

Att sitta och glo som en drogad apa på en ja- och en nejknapp och försöka minnas vad partipiskan sagt att man ska trycka på, och när man ska göra det, kan ju knappast betecknas som full sysselsättning.

Ja ja, vi får hoppas att åklagaren gör det där knäppgökstestet och den där rimlighetsbedömningen och omedelbart lägger ner utredningen kring detta, som riksdagen tydligen upplever det, fruktansvärda angrepp på de integritetsälskande ickemänniskor som införde FRA, Ipred med flera lagar, och som idag påstår att dom inte riktigt visste vad det var för beslut dom fattade.