Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

lördag 23 maj 2009

Säkerhetspolitik? Dick Cheney?



http://www.dn.se/nyheter/varlden/dick-cheney-till-attack-mot-obamas-sakerhetspolitik-1.872115

Får man erinra om hur just denne man sköt ner sin kompis, advokaten Harry Whittington, med hagelbössa. Detta skedde redan i februari 2006.

Den åldrige juristen träffades i nacken och i röven av det skott den säkerhetsmedvetne Cheney avlossade, i den fåfänga tron att det möjligen skulle kunna komma att träffa en vaktel.

Såvitt jag kan förstå mår vakteln fortfarande utmärkt - vilket är mer än man kan säga om Dick Cheney's kompis.

Hmmm...

Får man drista sig till att föreslå att Cheney överlåter allt säkerhetstänkande åt Barack Obama? Jag tror det blir bättre så.

Ingen nyhet för oss...




http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2941875.svd


...som följt riksdagens arbete och noterat de beslut, det resulterat i under det senaste året.

Byt ut sjukhusledningen...



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2940717.svd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/svarare-fa-bra-vard-for-lagutbildade-och-invandrare-1.866556

http://www.dn.se/nyheter/sverige/berattade-om-krankningar-1.866551

...och se till att testa ersättarna så att inte de också har fascistoida personligheter och gärna bedriver etnisk rensning genom rasistisk vårdprioritering!

Det som Peter Magnusson berättar om, är bland det värsta man kan göra mot en människa och endast en regelrätt hämnd för att han "skvallrat" om missförhållandena på sjukhuset!

Sakfrågan, alltså en kultur av rasistiska uttalanden och sämre vård till invandrare och flyktingar, är i sig någonting fruktansvärt vidrigt.

Men att sedan ledningen för sjukhuset behandlar uppgiftslämnaren som en sinnesförvirrad dumskalle och med lika vidriga förtryckarmetoder försöker få honom att "inse sitt misstag", är så läskigt att det saknar motstycke.

Ingen utredning. Ingen granskning. Bara ge sig på "kuriren" och klämma åt honom på alla sätt - det är ledningens recept för att lösa problemet.

Med en ledning för Södertälje Sjukhus som hellre använder psykologisk terror mot en anställd som larmar om ett missförhållande än att grundligt utreda missförhållandena, kan man lätt förstå att rasismen frodas bland vissa grupper av anställda.

Den rasismen har nog strömmat in i verksamheten uppifrån och ner!

Fy fan!

Egendomligt att Lundby-Wedins...




http://www.dn.se/nyheter/sverige/fackbasar-later-makar-bo-gratis-1.871976

...okunskap om regler och lagar alltid ger ett för henne positivt resultat.

Att hon inte kan läsa protokoll och ofta inte heller vet vad hon har deltagit i för beslutsprocesser, samt resultaten av dem vet vi ju redan, men det är allt en liten nyhet att hon och dom andra kompetensfullkomliga pamparna inte kan dom mest elementära reglerna för tjänsteresor heller.

Ska vi nu tvingas bevittna ännu en seg omgång av "det hade jag ingen aaaaning om!" och "guuud, vad det är synd om mej!" eller ska LO-medlemmarna äntligen utestänga henne från tillgången till köttgrytorna?

Uppenbarligen är det inte nog med våldsamt höga löner, oförtjänta arvoden och andra förmåner för dessa evigt "oskyldiga" med massor av rättigheter men inga skyldigheter.

De måste uppenbarligen också spä på med ett fiket och sniket småfiffel för att komma över lite av också skattebetalarnas slantar - försäkringstagarnas och LO-medlemmarnas dylika har dom ju redan försett sig av.

Näe, pys iväg nu Wanja! Om inte för annat, så i alla fall för att vi ska slippa dina eviga och föga trovärdiga bedyranden av typen "För det första så var det inte jag, för det andra så var det inte meningen, för det tredje så lovar jag att aldrig göra om det!"

Jag betvivlar att, i hennes fall, ett enda av dessa tre påståenden skulle, ens teoretiskt, kunna vara sant.