Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

fredag 24 juli 2009

Jag kan bara beklaga att Schön...


Artikel i SvD...

...slutat medicinera, förmodligen helt i strid mot huspsykiatrikerns rekommendationer, mot sitt oerhörda behov av uppmärksamhet och det storhetsvansinne som får honom att tro sig vara så extremt begåvad att han kan upptäcka allt möjligt, både här och där, sånt som vi vanliga dödliga inte kan se, ens om vi kisar oss fördärvade.

Stackars Selma! Stackars Schön!

Hmmmm...

Det bara måste vara nåt fel i skallen på folk som orkar hårdra såna här saker in absurdum, och dessutom kräva medial uppmärksamhet i sina försök att att övertyga sig själva om att alla är onda, inte bara vi samtida, utan också alla som någon gång åtnjutit beundran.

Men mest fel är det i huvudet på de mediamedelmåttor som behandlar sån här skit som om det vore en seriös nyhet.

Patetiskt, sa Bill. Patetiskt var ordet, sa Bull.

Fattar intet, sa den sanslösa katten Pelle.

Dumt, sa den elaka skatten Moms!

Jahapp, folkpartiklarna tänker bara på sex,...



Artikel i SvD...

En annan artikel i SvD...

... och gillar inte tanken alls, det är den enda slutsatsen man kan dra av det här utspelet.

Svenska soldater har lyckats döda tre afghaner. Moraliteten i detta är ytterst tveksam.

Nu vill folkpartiet fördubbla den svenska styrkan i Afghanistan. Den viljan måste bara bottna i att man vill ha ihjäl tre till - inalles sex.

Varför vill folkpartiet ha ihjäl sex?

Visst ger folkpartisterna ett något puritanskt och njutningsfientligt intryck, men nu tycker jag att dom går för långt i sin moralistiska strävan efter det idealtillstånd som uttryckts av många frimicklare; Ingen sex utan påföljande barnfödslar.

Handlar detta utspel från folkpartifjantarna om en motvilja mot preventivmedel? Handlar det om ett aborthat?

Ja, det vete fan!

Men tjejer i hela världen;

När ni går hem med nån snubbe som verkar lite kufiskt kvasireligiös, bär kostym med väst, döljer att han har stånd, sladdrar om liberalism och inte fattar att du är dretkåt - då är det en folkpartist.

Ja, och då är alla former av autosex, masturbation och onani självklart ett bättre val än att tillbringa en tio-tolv timmar med att försöka få av fanskapet kalsipperna!

Go girls, go!

Oj oj, så genomfalsk...


Artikel i SvD...
Artikel i DN...
... och genomlöjlig denna blatanta bluffblaffa är!

Man undrar över varför socialstyrelsen kommer med den här typen av fullkomligt idiotiska påståenden.

Samtliga anställda där vet utomordentligt väl att det utan vidare kommer att ordna sig med ett par injektioner, om vår någorlunda käre konung och vår betydligt mindre omtyckte statsminister skulle anse sig behöva några dylika.

Jag tycker inte att statsministern är ett dugg viktig för Sverige. Istället tycker jag att han är en skitviktig fjant och en allvarlig fara för landets befolkning.

Men jag är rätt så säker på att han utan vidare kommer att prioriteras om läget skulle bli skarpt - just på grunderna att han anses vara skitviktig för landet. Ja, se semantiken...

Varför försöker dom inbilla mig att det är på något annat sätt?

Jag bryr mig ju inte ens. För mig får dom konvertera Reinfeldt till en nåldyna när som helst och vad dom petar i honom för kemikalier, och när dom gör det, ger jag fullständigt fan i.

Men för fan, kära dumma jävla Socialstyrelse, försök inte inbilla mig att det råder full frihet, jämlikhet, broderskap, rättvisa och oväld i Sverige.

Försök heller inte inbilla mig att jag har samma rättigheter, möjligheter och garanterat får samma medicinska prioritering som Fredrik Reinfeldt, skaparen av utanförskapet, har respektive får.