Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

lördag 30 maj 2009

En gång slog jag mig på tummen...




http://www.dn.se/sthlm/kvinna-skot-sig-sjalv-i-laret-1.880417


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2982369.svd

...med en hammare. Det gjorde himla ont. Det hela slutade lyckligt eftersom tummen så småningom slutade att värka och jag slapp livstids fängelse för det hemska mordförsök jag just begått, mot någon som åklagarmyndigheten kunde tänkas anse skulle ha kunnat tänkas vara ett föremål för ett dylikt skändligt dylikt!

Vet ni!

Det värsta jag vet är när poliser säger så här; (och det är ett citat!) "Hon försökte förmodligen skjuta någon av männen."

Gissa i vilken riktning DEN utredningen går?

Ett nytt citat: "Vapnet ligger kvar på gatan i väntan på teknisk utredning", säger Hans Wiksten.

Snyggt jobbat. Och snabbt.

Men den dumme fan säger ingenting om vad en eller två av de "förmodliga" männen "förmodligen" försökte göra med kvinnan som råkade skjuta sig i benet.

Nåja, jag "förmodar" att det reder ut sig!

Men ska hon fällas för mordförsök sedan hon skjutit sig i låret så vete fan vart juridiken är på väg.

Vad jag vet så är självmord inte olagligt längre.

Hmmm... Nu förstår jag! Kan det vara så att hon har fildelat? Då har hon ju inga rättigheter kvar längre! Inte i Sverige, inte.

Ja, har hon tankat ner några låtar av U2 och dessutom skjutit sig i benet - då återstår bara armageddon och livstid och apokalyps och purgatorium samt, det värsta av allt, ett långt samtal med en svensk polis och en session med den absoluta dumhetens hetaste definition - svenska tingsrättsnämndemän!

(Hmmm... Vart tror ni dom tog vägen, alla dom som bara "försvann" när dom lade ner mentalsjukhusen? Jo, dom gick in i de etablerade partierna och hamnade i tingsrätterna!)

(Om ni har lite tålamod ska jag senare berätta om nämndemannen XXX, en stendum kondomförsäljare som äääälskade att vara nämndeman, men då helst i långa rättegångar eftersom man då fick gratis landgångar, kanelbullar och andra typer av mackor regelbundet och givetvis gratis.)

Suck! Nu har jag ju redan berättat det. I Örebro var det. Det enfaldiga, lata svinet var folkpartist. Om juridik visste han intet. Om moral visste han än mindre. Men satan vad han kunde kränga kondomer, bröstmjölkspumpar, lipgloss, parfymerade perversiteter och juvelbesatta pisspottor.

Nåja, redan detta, att överhuvud taget tvingas samtala med en förljugen och kollegialt trofast misshandelsaccepterande, falskvittnande, bevisfabricerande massmenedande och ryggradslös kommissarie, är ju så pass tungt att cellen på Hall ter sig som himlen i jämförelse, rent medicinskt sett, och en apbur såsom parnassens perfekta ursprung.

Rent intellektuellt sett är ju t ex Täby polisstation, utanför Stockholm, ett perfekt exempel på detta.

Där härskade dumhet, feghet, lögn, ynkedom, menederi, grov misshandel, bevisfabrikation, bortseende från fakta, tillrättalägganden av fakta och all annan vidrig skit som svensk polis i alla tider ägnat sig åt, fullkomligt obehindrat och fullständigt obehärskat. Åtminstone när jag kom i kontakt med dom fascistiska svinen, dom förljugna grisarna, dom vidrigt krypande kollegiekrälande kommissarierna.

Ja, fy fan. Tro aldrig på en polis! Tro aldrig att du blir dömd av dina likar! Tro aldrig att du har några mänskliga rättigheter när du blir gripen av t ex kackerlackorna i Täby och dömd av de politiskt tillsatta och fala dumskallarna i tingsrätterna.

Hmmmm... Ja ja, det där var lite personligt, men jag tror det är likadant överallt - så se upp!

Ah, sköt sig i låret var det! Ja, det är ju rena rama mordet det. Jag förstår inte varför den där EPA-snuten inte slår till med "försök till polismord"?

Hon hade ju ett vapen. Sen kom det dit poliser. Jepp! Försök till polismord var det!

Peter Flacks revy. Det mest patetiskt desperata försöket att råna tittarna hittills!

Jag har just bevittnat ett av det nya århundradets mest katastrofala revyspektakel!

Det handlar om Peter Flack och en av hans årligen återkommande revyer. I detta fall kallas den tydligen för "På kryssning med Hjalmar" och avser 2009 eller möjligen 2008 års version av den sedvanliga underprestation som denne Flack årligen åstadkommer.

Jag har sett dom alla. Jag har sett den djupt deprimerade Brasse Brännström i ett nästan gråtande tillstånd leverera plattityder och urgamla vitsstommar i ett sammanhang där han saknade understöd i varje form och i en revy som som saknade vett, insikt, självkritik och framförallt humor.

Jag trodde länge att det inte skulle kunna vara möjligt att tillverka en revy som var sämre än den! Jag minns inte vad den hette - jag tror det handlar om en rent freudiansk glömska.

Men Peter Flack har nu lyckats med att överträffa detta och sig själv. Han har (ja vad har han gjort egentligen?) skapat, regisserat och medverkat i en av de tråkigaste, mest patetiska och intelligensförolämpande produktioner jag någonsin sett!

Alla "vitsar" har stulits från Året Runts "Roliga Historier-spalt" och har en medelålder på runt 40 år.

Inlevelsen, humornivån och det konstnärliga utförandets trovärdighet ligger så långt under noll att Antarktis vinter synes vara ett varmare alternativ om man graderar skiten.

Peter Flack tycks utgå ifrån att den genomsnittliga intelligensen hos Public ServiceTV-tittarna, örebroarna och de inbussade företagskunderna ligger på en nivå som måhända under gynnsamma omständigheter skulle kunna uppmätas hos en anesticerad makak med megalomani. Möjligen har han rätt när det gäller örebroarna, men knappast när det gäller de andra.

Han har varit rolig. En eller annan gång. För länge sedan.

Nu är han lat, trött, dum, slö, letargisk och nästintill i avsaknad av varje form av känsla för humor - vare sig den är obsolet, modern eller ( i så fall begår jag självmord!) futuristisk.

Visst, det är bara att avstå från att betrakta smörjan. Men man är ju självplågare! Lite i alla fall. Man får stå ut.

Men ju mera jag såg, desto mera led jag och till slut blev det för mycket. Karln tror ju inte ens själv på vad han gör. Dramaturgi? Haha, glöm det!

Rutin. Oinspirerat bladder. Total avsaknad av originalitet. Urusla medarbetare. Urusla texter. Urusel regi. Sunkig musik. Halvtaskig dans. Total avsaknad av logik och prereleasekritik. Va, humorn? Glöm det! Nada! Niente! Nil! Zero!

Hmmm... Jag tror det kallas rån. Och sånt är ju aldrig roligt.

Hela ensemblen, synes det mig, skulle behöva massiva doser av antidepressiva preparat för att ens framstå som låtsat positiva till det sämsta manus jag någonsin sett realiseras i svensk television, åtminstone sedan Gudrun Schyman förklarade varför Feministiskt Initiativ skulle förändra världen till ett himmelrike genom att helt enkelt lösa alla världsproblemen redan samma dag, framåt kvällskvisten!

Om ni haft turen att missa denna miserabla dynga och om ni ändå får chansen att titta på eländet? Avstå!

Om Peter Flack läser detta? Avgå!

Hmmmm...

Nu, efter en sökning på neeeetet, så ser jag att denna föreställning vann "guldmasken" i fjol.

Vad "guldmasken" är vet jag inte riktigt, men jag anar att det är en privatteatrarnas möjlighet att uppmärksamma allmänheten på att en viss föreställning/uppsättniing är åtminstone acceptabel och att förläna den ett gyllene skimmer.

I det här fallet har guldmaskutdelarna gravt skämt ut sig och lika gravt skämt ut de konkurrenter som är, i runda tal 1000 gånger, bättre än den här Flackrevyn ens hade kunnat bli om den hade haft en engagerad regissör och medarbetare som brydde sig ett skit.

Så, måttligt kära guldmaskjury, ta er i häcken och dra åt skogen! Sluta ljuga och fördela gracerna så som en psykotisk åsna med blott en enda hötapp i sikte skulle göra! Ni är ju som vilka politiker som helst, och därmed har ni också ådragit er mitt djupt kända, men givetvis helt meningslösa, förakt!

Känsliga små svin, det där!



http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2982001.svd

http://www.dn.se/nyheter/varlden/kina-protesterar-mot-dalai-lamas-danmarksbesok-1.879904

Det är lustigt hur känsliga massmördare och folkförtryckare är!

De har mycket delikatare små tår än vi vanliga dödliga och tål alls inte att dessa trampas på det allra lilla minsta.

Det förefaller också som om dom har för lite att göra och massor av tid att ägna åt sökandet efter oförätter av olika slag.

Det här senaste ynket och barnsliga raseriutbrottet från det kinesiska ledarskapet pekar, liksom deras tidigare agerande, rätt tydligt på att dom där korrumperade Hitlerkopiorna saknar både vett, självinsikt, moral och empati.

Dessutom stöder dom nogsamt ledarskapet i Nordkorea och Burma, två fullständigt och absolut vidriga skurkstater ledda av ytterligare en radda Hitlerreplikor!

Att ockupera, förtrycka och tyrannisera t ex Tibet bör alls inte föranleda någon kritik, anser denna motbjudande drös av maktberusade, ondskefulla pundhuvuden.

Men så stora har deras egon växt sig, så kapitalt kolossalt deras storhetsvansinne, att de nu frankt kräver också rätten att att avgöra vem som får möta Dalai Lama i Danmark och under vilka omständigheter!

Löjeväckande var ordet! Hmm... Ja, patetiskt också. ...och skrämmande!

Ja, varför inte...



http://www.dn.se/opinion/debatt/rokare-far-betala-mer-for-sina-forsakringar-1.880060


http://www.dn.se/nyheter/sverige/fler-forsakringsbolag-kan-hoja-premien-for-rokare-1.880392


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2979543.svd

...det finns ju ingen anledning att icke-rökarna ska betala de kostnader som rökningen orsakar.

Det gamla tjatet om solidaritet är inte tillämpbart i det här fallet, eftersom rökning är fullkomligt onödig, alla vet hur farligt det är att röka, alla vet det mesta om de förödande kort- och långtidseffekterna av rökning.

Men man undrar om detta kommer att fungera. Folk kommer väl att ljuga och säga att dom inte röker, när försäkringsbolaget frågar.

Nåja, vi får se.

Man kan också överföra resonemanget till trafiken och alla rattfyllon som vimsar om kring på gator och vägar. Varför ska nyktra bilförare betala de skador de orsakar?

Visst, det är svårt att komma åt dom, men när dom har åkt fast och dömts för rattfylleri ska försäkringsbolagen rutinmässigt meddelas och sedan ska dom betala dubbel trafikförsäkring i minst 5 år eller så...

Dubbelt straffad? Nej, det tycker jag inte. Det handlar ju bara om att den som själv skapar en ökad risk ska tvingas betala för konsekvenserna när det går illa och risken förvandlas till en reell händelse som kostar skjortan - för det gör det ju.

Det finns ju ingen normalt funtad människa som skulle gå med på att solidariskt betala de skadestånd som t ex pedofiler ådöms att betala sina offer.

Nåja, jag tycker att Skandia gör rätt som går före och inför detta.

Hur man sedan ska få det att fungera i verkligheten vet jag inte, men dom kanske kommer på nåt sätt som inte är alltför integritetskränkande.