Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 20 maj 2009

Jajajamensan, äntligen...



http://www.dn.se/nyheter/varlden/tva-lorder-avstangda-1.870977


...finns det ett land där makthavarna någorlunda öppet erkänner, visserligen efter lite presspress, att dom inte tycker det är ett skvatt konstigt att dom tar emot mutor för att ändra lagar så att det passar bestickarna!

Tänk om dom korrumperade folkförrädarna i Sveriges riksdag och deras bröder och systrar i EU-parlamentet kunde vara lika öppna och oförblommerat förklarande avseende sina tillmötesgåenden mot finansiella intressen som de skrymtande men ändock i någon mån konfessionellt inklinerade lorderna i Storbritanniens överhus!

Tacka vet jag Great Britain! Där har man regerande tjyvar som glatt säger att dom stal utav helvete och frågar varför dom inte skulle göra det när dom nu ändå hade chansen och kunde!

Det är annat än här det! Här erkänner ingen nånting. Men regering och riksdag kryper för lobbymobben på samma sätt som lorderna i GB. Men här säljer man tydligen ut folket gratis. Hmmm... Fan trot!

I GB har makthavarna i alla fall vett på att ta betalt av det svinaktiga pack som kommer farande i förstaklasskupeerna på flygplanen från New York och Washington, när dom kränger mänskliga rättigheter lika lättvindigt som en duktig hora säljer kravlös sex. Här i Sverige och i Europaparlamentet låtsas man som om man knappt ens träffat fnasken när man gör precis samma sak.

Nåja, alla är oskyldiga till dess att motsatsen bevisats. Eller kan dom vara skyldiga trots det? Det finns ju trots allt något som heter indicier. Dom börjar hopa sig nu. Det kan knappast vara en slump.

Truth is a rare commodity...

Det skulle jag också ha gjort...



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2929245.svd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/flyktingfamiljer-lamnar-vannas-efter-trakasserier-1.883669

...liksom förmodligen hälften av ortsbefolkningen - om dom kunde.

Det är nu en gång så att när enfalden, självtillräckligheten och den inbillade genialiteten möts, ingår hjonelag och befäster denna oheliga allians genom blodsutgjutelse så uppstår ljuv musik!

Kasta sten in i barns sovrum? Ifall det kanske skulle kunna finnas någon skyldig i huset?

Ja, sånt gör bara dom dumma, dom lättledda, dom som aldrig tvivlar och som aldrig svävar på målet - kort sagt dom som kommer att ta första bästa chans att jobba i första bästa koncentrationsläger dom kallas till tjänstgöring i. Ja, och om dom får lön så är det bara en bonus.

Jag har hört så många säga följande; "Aldrig att jag skulle ha kunnat göra nåt sånt! Jag skulle ha vägrat, jag!" Ja, alltså när det varit tal om Hitlers, Stalins, de röda khmerernas och alla de andra genocidörernas förehavanden. För att inte tala om dom som avlossat George W Bush´s barnamördande "precisionsmissiler".

Alla som säger så och inte svävar på målet är idioter.

För dom har inte förstått. Hur lätt det är. Att ryckas med. Om man bara är en människa, vilken som helst. Med behov av uppskattning. Motivation. Kärlek. Samhörighet. Ledarskap. Ideal. Syndabockar.
Exemplen är många.

Civilkurage, etisk medvetenhet och integritet är det enda som kan få en enskild människa att höra disharmonierna, falskheten i de skrällande marschmelodiösa cymbalerna och den förljugna gestikulaturen i dirigentens anförande av denna ljuva musik.

När Hitler mötte Goebbels och Himmler så uppstod den ljuva musiken.

När Al Capone mötte Johnny Torrio så uppstod den.

När Karl Marx's och Friedrich Engels teorier mötte Trotskij och grabbarna, ja då uppstod den.

Ljuv var musiken minsann, men dom som lyssnat till den var döda när Alfonsos grabbar stängt fiollådorna, när Himmlers pojkar hämtade ut kanistrarna med Zyklon B ur gaskamrarna och när ryska revolutionen lugnade ner sig efter ett besinningslöst massmord och när Stalin låg på en lit de parade som alla ännu levande längtat länge efter.

Visst, ganska långt från Vännäs alltsammans - rent geografiskt sett. Men knappast i offrens ögon. Same shit. Same difference. Men inga döda där. Hittills. I Vännäs alltså.

Skräck. Psykopatisk brist på inlevelseförmåga. Demonisering. Xenofobi. Brist på civilkurage. Oförmåga bilda sig egna uppfattningar baserade på enbart det egna intellektets iakttagelser. Luddigt. Lögner. Rykten. Ridikularisering av offren.

Allt är bekant. Stanken är densamma. Förmodligen är människorna desamma också. I vart fall deras psykologiska profiler.

Allt förändras. Men ändå ingenting. Därför att vi är människor. Som äter, ser ut som och beter oss, som de svin vi betraktar såsom varande oss underlägsna i alla avseenden.

Underlägsna?

Ja det vete fan!

Jag har då aldrig sett ett svin i uniform eller i en lynchmobb! Hmmm... Missförstå mig inte nu - rent semantiskt!

(Jag avser nu ett riktigt äkta svin, ett ur släktet Sus Scrofa och/eller Sus Scrofa Domesticus - en tämligen fredlig varelse utan några som helst sympatier för nassarna med stort N, men däremot med en avföring som som intill förväxling stinker likadant som utandningsluften hos swastikadyrkarna och böghatarna.)

I överförd bemärkelse? Ja se då har jag skådat många svin i uniform!

Attans också! Det här skulle ju handla om situationen i Vännäs idag. I månaden maj, år 2009!

Hmmm... Ja, det är ju det det gör! Och om resten av Sverige, Europa och världen. Idag. Nu.

Äsch, nu är det nog ingen som förstår vad jag menar. Men för att förtydliga för dem som inte uppfattat budskapet - jag gillar inte stenkastande lynchmobbar ett endaste dugg. Var dom än uppträder. Vilka än offren är.

Läs även;

http://www.dn.se/nyheter/sverige/familjer-tvingades-fly-vannas-1.863564

Bang, bang! Your'e dead!



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2927135.svd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/berusad-polischef-vid-skottlossning-1.870981


Jajamensan, nu har leksaksgrabbarna i spräng- och trängtrikåer tagit över! Då blir det som det blir, nämligen lattjolajban med människors liv och lem! Automateld tack!

Civilt sett finns inget farligare än en fullbeväpnad insatsstyrka! Den är packad (pun intended!) med killerwannabees, vapenfreaks och en samling idioter som skulle vilja platsa i Främlingslegionen men inte gör det, samt en radda bodybuilders med ett minst sagt grumligt intellekt och skallen full av ryssfemmor. Öh, ja och en rejäl packe övertygelser om att "vi" är bättre än "dom"!

Hmmm... Mittåt - civilt sett finns det inget farligare än en fullbeväpnad sådan insatsstyrka med en aspackad chef!

Ja herrejävlars!

Ett gäng bicepsfixerade, steroidknaprande och skräckslagna apor, med en chef som får Jackie Arklöv att te som som en svensk Supernanny, går loss i sina fördomars värsta våta dröm och brassar på med automateld i ett svenskt villaområde!

Är det verkligen tävlingsskyttar och jägare som ska avväpnas?

Nej, det tycker inte jag.

Det är den här typen av "bushatande" insatsamatörer och självutnämnda snabbdomare som ska avväpnas! Dom behöver inga vapen för att må bra. Dom kan sparka livet ur människor som dom brukar, helst gripna, grundligt handfängslade bakom ryggen, på snuthäckarna runt om i Sverige - kanske framförallt i förorterna runt Stockholm och då speciellt Täby, och må lika bra av det som att skjuta vilt bland svenska villor.

Jaja, det här var i Norrland!

Men enda skillnaden är att idioterna i Norrland pratar långsammare och mindre än idioterna i stockholmspiketerna. I norrland håller idioterna käft när rättegången blir av. I Stockholm ljuger dom så in i helvete!

Hmmm... Vad händer nu då? Ja, troligtvis ingenting. Varför skulle det göra det?

Hittills har ju dom senaste årens polisiära avlivningar av t ex sinnesförvirrade och skräckslagna schizofrena inte lett till en enda fällande dom. Den rättsliga förståelsen för olämpliga, inkompetenta och kraftigt våldsbenägna poliser är enorm.

Chefen var full som ett svin men i det här fallet dog ju ingen i skottlossningen så vaffan - lite får man ju bjuda på som svensk! Ingen lär bli åtalad eller mista jobbet för det här.

Hmmm... Dom där EPA-snutarna har alltså haft vapnen inställda på automateld. Intressant. Den som vet ett enda skit om skytte förstår att automateld är fullständigt värdelöst eftersom det är rena slumpen om man träffar nåt efter första skottet.

Det finns inte en seriös soldat med fullvärdig utbildning som har vapnet inställt på automateld - om det inte är så att man utsätts för ett massivt stormanfall rakt framifrån och i en någorlunda vågrät vinkel.

Detta var ju knappast fallet här, varför jag återkommer till tjatet om leksakspoliser med stora hjältedrömmar och liten kompetens!

Hmmm igen...

När jag tänker efter så tror jag att jag förstår varför chefen var full. Jag skulle nog också ta till flaskan om jag var chef för såna dumskallar och tjänstgjorde i en så pass pissig organisation!

Nu väntar vi bara på åklagarnas slutgiltiga och lojala fastläggande om att det var nån som ramlade i trappan och slog ihjäl sig av sig själv, varpå alltsammans läggs ner!

Hej och hå...



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2928557.svd

...vad snabbt de här skivbolagen kommit fram till att dom måste begå kollektivt kommersiellt självmord! För det är ju det dom gör!

Jag misstänker också att till och med en del av juristerna i Sverige, och där ingår förhoppningsvis domarna i hovrätterna, börjar känna en viss avsmak inför den ohöljda fräckhet, den totalt ohämmade girighet och den imbecillt omåttliga hämndlystnad som vidlåder dessa processkåta pissråttor!

Men politikerna som sålde ut sitt eget folk - dom tiger. Som synden!

Bra att KO sätter stopp för...



http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2927653.svd

http://www.dn.se/ekonomi/telia-sonera-far-ko-kritik-1.870723

...dom där dumheterna. Jag har full förståelse för att hastigheten på mobilt bredband kan variera beroende på nätbelastning, topografi etc, men leverantörerna gör sig bara löjliga när de nästan uteslutande talar om dessa teoretiska hastigheter som aldrig kan uppnås.

Samma sak med "fastpris" och de andra påståenden som leverantörerna av mobilt bredband kör med i sin marknadsföring. När man börjar läsa det finstilta kommer slutsumman snart upp i det dubbla.

Dessutom tycker jag dom ska sluta försöka "snärja" fast kunder i långa bindningstider genom att erbjuda "tre månader" gratis etc - utan att tydligt tala om att man sedan sitter fast i ett 24-månaders abonnemang.

Heja KO! På dom bara!

Försäkringsjätte + politiker...

http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_2918043.svd







...är nog ingen bra kombination. Man kan ju inte påstå att någondera åtnjuter världens högsta förtroende just nu och det är synnerligen oroväckande när dom uppvisar en intressegemenskap av det här slaget.

Utöver detta så är det fantastiskt så bildade, kloka och allmänspecialiserade på precis allting som våra politiker är.

Kristina Alvendal, M, är ju bara ett exempel på detta.

Hmmm...

Men det är klart, betänker man storleken på hennes månatliga avlöning och övriga ersättningar så indikerar den ju att hon begriper bra mycket bättre än alla antikvarier och professorer med flera, som nu kan konstatera att alla åren på universitetet var fullkomligt värdelösa. Dom skulle, så klart, i stället ha satsat på att bli politiker.

Ja, jag tycker det här osar lite katt - för att uttrycka sig snällt. Hon går ju, i det här fallet, Trygg Hansas ärenden när hon kör över de i mina ögon väldigt kunniga antikvarierna, och man undrar osökt över varför och vad hon kan tänkas få ut av det.

För det kan väl inte vara så illa att hon inbillar sig att det är hennes personliga smak som är rättesnöre för vad som bör bevaras eller ej? I så handlar det väl mera om storhetsvansinne än om vänskaps- eller annan korruption.

Tack och lov, i alla fall, för att andra politiker inom den borgerliga stockholmsalliansen reagerar över Kristina Alvendals självsvåldiga kunskapshybris!

Hoppas innerligt...

http://www.dn.se/nyheter/eka-bedomer-piratjav-1.870494

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2925931.svd


...att dessa tre nu kan frigöra sig från kårandan och slå fast att Tomas Norström var och är jävig i upphovsrättsfrågor, samt att medverka till att Pirate Bay-målet återförvisas till tingsrätten.

Om inte?

Ja då har nog rättsapparaten förlorat väldigt mycket förtroende för lång tid - främst hos ungdomsgenerationerna där Tomas Norströms agerande uppfattas som ett skriande bevis för att lagen INTE är lika för alla.




http://www.dn.se/kultur-noje/musik/the-pirate-bay-nya-turer-i-javsfragan-1.870677


SUCK! Här sker ju en viss utveckling minsann!

Jaha ja, så var det med den saken. Tänk att dom där domarna måste vara så insyltade med just lobbymobben!

Förkastligt på alla sätt...




http://www.dn.se/sthlm/falska-sl-kort-i-stockholm-1.870395

http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel_2925271.svd

...men kan det tänkas vara ett motdrag mot de falska tidtabellerna som SL ger ut? De stämmer ju inte heller med verkligheten!

Börsfjantarna förnekar...

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2922109.svd

http://www.dn.se/ekonomi/bors/blandat-pa-wall-street-1.870263


...sig aldrig!

Här har vi i dryga halvåret matats med dagliga uppgifter om hur många överbelånade som tvingats lämna sina hus och andra bostäder i USA, hur alltfler hus lämnas vid för våg och helt tomma och hur de ekonomiska krisen skapat en våldsam ökning av arbetslösheten och stora försörjningsproblem för stora delar av befolkningen.

Nu kommer uppgifter om att nybyggnationerna minskat kraftigt i USA och då blir det plötsligt panik bland töntarna på Nasdaq och Dow på Wall Street och de handlar ner börsen!

Vad fan trodde dom? Inbillade dom sig på fullt allvar att nybyggnationen skulle minska bara lite, vara stabil eller rentav öka?

Nu kommer rapporter om att nybyggena minskar också i Sverige. Börsras då eller? Det kommer ju så överraskande!

Usch!

Nåja, men har du en placeringsrådgivare som inte förutsåg dessa saker redan för ett halvår sedan så sparka fanskapet och skaffa en apa och ett set dartpilar i stället!

Ojdå! Vilket enormt genombrott...



http://www.dn.se/nyheter/sverige/missbruk-okar-vald-bland-schizofrena-1.870305


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2924437.svd


...i forskningen detta är! Tänka sig att alkohol och andra droger ökar våldsbenägenheten hos schizofrena människor. Det har nog ingen anat.

Ojojoj! Tanken svindlar.

Tänk om det är likadant med friska människor? Ja jäklar, nu kan väl de här "forskarna" få i uppdrag att utröna DET också. Så har dom sin försörjning i ett par-tre år till.

Fast det är förstås billigare att skicka ut dom på stadens gator en lördagsnatt.

Förhoppningsvis kommer dom hem helskinnade, utan en blåtira eller en kniv i ryggen, och har lärt sig lite mer om vad alkohol och andra droger gör med människornas hjärnor.

Vi som inte är "forskare", vad ska vi göra?

I det här fallet behöver vi inte göra någonting alls för att förkovra oss, eftersom vi redan vet allt det där.

Nåja jag kanske tar i, men medge i alla fall att det inte osar Nobelpris om den här "upptäckten"!