Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 22 juli 2009

Bra att dom fick fängelse...



Läs artikel i SvD...

Läs artikel i DN...
Läs en annan artikel i DN...
...för det är tyvärr så idag, att vänsterextremisterna i Sverige blir allt skenheligare, allt mera självrättfärdigande, allt mera våldsamma och allt mera utlevande i sina fascistoida, sekteristiska, självförhärligande dumdryga, stupida megalomanifantasier.

Det är bra att man tar till fängelse, och det ordentligt. Det ska man göra också med våldsamma högerextremister, med stenkastande och knivhuggande xenofobidårar, samt religiösa fanatiker, läkarmördande abortmotståndare med flera.

Jag har inget särskilt till övers för SD, men medlemmarna i det partiet har precis samma rätt som jag och alla andra att trygga gå omkring på våra gator, precis samma rätt att gå på bio utan att bli utsatta för överfall.

Alla extremister har precis likadana personligheter, vare sig dom hör hemma på höger- eller vänsterkanten, vare sig dom hyllar hakkorset eller hammaren och skäran, vare sig dom tycker sig handla på uppdrag av någon speciell gudom, av Hitlers ande, svenska folket, Stalin eller nån annan inbillad uppdragsgivare.

Därför ska man inte göra någon skillnad alls på dom, i vilja att spåra upp dom och utreda deras brott, i straffhänseende, i fråga om kön.

Just i det här fallet var det kvinnor som stod för det väpnade överfallet.

So what?

Låt dom sitta på Hinsan ett par år och träffa riktigt underprivilegierade systrar. Dom kanske kan lära de slagordsrabblande, enfaldiga och inbilska knogjärnshaggorna ett och annat om livet.