Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

fredag 15 maj 2009

Helledudane då...

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/advokatbyra-i-pirate-bay-malet-polisanmaler-betalningsattack-1.867251

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2903037.svd

...har den stackars advokatbyrån blivit störd i sitt behjärtansvärda arbete med att skriva hotelsebrev till 12-åringarna på nätet! Ajajaj, då!

Ja, man kan förstå att det frivola dollarfnaskandet som är så populärt bland svenska jurister just nu är känsligt för störningar - det gäller ju att att flödena av dollar mellan de megalomaniska mediamogulerna och de svenska advokatbyråerna kan få rinna ostörda av all annan datatrafik.

Hmmm... Ja, "svinhugg går igen och den som sig i leken ger, får leken tåla", sade man förr. Men det passar inte dessa utomordentligt och delikat överkänsliga små Armani-klädda juristfjantar som utan att tveka vänder röven till vilken amerikansk checkboksinnehavare som helst - men som inte tål ett litet bistick av någon som känner sig förfördelad!

Hahaha! Nu ser jag att dom eventuellt ska anmäla enskilda betalare. That's a new one!

Hahahahaha! "Den här elaka fan har skickat pengar till oss. Men summan var minimal! Nu vill vi anmäla den jäveln för ofredande!"

Hahahahhaha! Om advokatbyrån Danowsky & Partners någonsin får en kund igen, så skulle jag vilja kräva att vederbörande kund sinnesundersöks!

Jaja, men det här är så utomordentligt löjeväckande att jag knappt tror på att det är sant.

Vilka fjantar! Vilka töntar! Vilka sopor! Vilka självupptagna idioter!

Är det såna fjollor du vill ha vid din sida när det krisar i ditt förhållande till korrumperade och jäviga domare?

Jag trodde väl det?

Danowsky & Partners heter dom!

Moderat är just vad hon inte är...

http://www.dn.se/nyheter/politik/lagforslag-ip-adresser-ska-lagras-ett-halvar-1.867054

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2902057.svd

...när hon gör precis ALLT för de amerikanska herrarna i den finansiella härdsmälta som idag kallas Corporate America!

De amerikanska lagstiftningsbeställarna har fått Beatrice Ask att ivrigt ranta, som flickorna gjorde förr på Malmskillnadsgatan, efter svenska medborgare att offra på det altare som används för att blota till musik- och filmindustrins Mammon.

Hennes uppdragsgivare, vilka ju knappast är de svenska väljarna längre, är arkaiska amerikanska stofiler, impotenta och inkompetenta företagsledare som inte kan eller vill höja blicken över isterbukarnas välvning och ta en titt på hur världen verkligen ser ut i dag och hur den fungerar - och långt mindre att fråga någon om hur den utvecklas och kommer att bli.

Beatrice Ask har sedan en tid, villigt och utan att tveka sällat sig till och med lust och engagemang börjat arbeta för denna skara av obsoleta och osannolikt obskyra "offer" för en utveckling dom inte såg komma och som dom inte förmår att notera ens när den bankar dom i skallen med slägga.

Det är inte utan att man börjar undra vilka belöningar hon ser fram emot i framtiden efter detta patetiskt okritiska samarbete med brontosaurerna i USA - ett land som idag gömmer barnamord bakom begrepp som "collateral damage" och som anammar tortyr och också i övrigt praktiserar en generell etisk anomi i sitt rättssystem.

Det säger en del om Beatrice Ask. "Säg mig vem du umgås med, så ska jag säga dig vem du är..." Ska man vara positiv så kan man väl säga att hon gett konservatismen ett ansikte - men då i sämsta möjliga bemärkelse.

Ja, jag förstår om många hoppas på att hon ryker all världens väg i nästa riksdagsval. Jag gör då det.

Men blir det bättre om en SAP-ledd regering tar över? Knappast. Mona Sahlin som "leder" partiet är ett spån och Beatice Asks företrädare, leksaksadvokaten Thomas Bodström, var ju den som inledde attackerna mot det svenska folkets integritet.

Så hur blir det då? Ja, inte fan vet jag! I alla fall inte exakt. Men bra blir det inte.

Vi har inte samma mål...

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2900351.svd

http://www.dn.se/nyheter/politik/mp-sagar-regeringens-klimatpolitik-1.867158


...för åtminstone mitt mål är att Miljöpartiet helt ska åka ut ur Europaparlamentet, inte att de ska gå från ett till två mandat.

Peter Eriksson och hans gelikar är bara en uppsättning mantrarabblande miljöreligiösa fundamentalister med exakt samma psykologiska profil som vi finner iklädd turban, skägg och kalaschnikov invid vilket nystenat fruntimmer som helst i Afghanistan.

Han, Wetterstrand och de andra klimatångestkolporterande och hysteriskt petroleumhatande predikanterna i partiet, pressar fram verkningslösa men vanvettigt dyra åtgärder, som får vanligt folk att gå på knäna i ekonomiskt hänseende. Det sker utan några som helst godtagbara vetenskapliga bevis för den så kallade "klimatuppvärmning" som de utmålar som ett fasansfullt och apokalyptiskt spöke och ett redan nästan fullföljt Armageddon.

Än har jag inte sett ett enda trovärdigt belägg för att den lilla temperaturökning vi kan notera skulle bero på annat än naturliga variationer och cykliska förlopp som vi människor totalt saknar både överblick och kontroll över.

Det är som vanligt i politiken. Man pläderar för förbud på ett sätt som får en genomsnittlig iransk Mulla att te sig som en amfetaminhög tokliberal, och tar på lösa grunder till kraftfulla ekonomiska åtgärder som, i flera avseenden än bara det ekonomiska, kväver befolkningen, minskar människornas frihet och livskvalitet, avfolkar landsbygden och saboterar företagsamhetens försök till utveckling och jobbskapande.

Tyvärr så faller de andra stollarna i de andra partierna hela tiden undan, ger efter för miljöpartiets ramaskriande åsnor och faktaföraktande men trosvissa seloter och miljömissionerande minkfarmsmolesterare.

Om en dåre pratar strunt så blir inte dåren en vis man som talar klokt, bara för att det står en dåre till bredvid, eller ett tusen för den delen, och håller med!

Varför är folk så rädda...

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2897055.svd


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2903557.svd


... för att att vi ska få hit organiserad brottslighet? Vad är det här om inte just organiserad ekonomisk brottslighet? Det är ju inte bara skräpmaten som stinker här - utan hela konkarongen!

Detta bör utredas in i minsta detalj. Bankkonton och penningflöden måste kollas upp noga, jävssituationer, bjudresor, alla slags kontakter mellan Sodexo och tjänstemännen, hur politikerna egentligen agerat och så vidare. Kontakta gärna FBI och be om råd. Dom har utrett maffiamuthärvor i många år nu.

Åklagarmyndigheterna och polisen borde ha resurser till det. I värsta fall får dom väl lägga någon utredning av någon 13-årig fildelares förehavanden åt sidan ett tag.

Men till att börja med - avskeda samtliga tjänstemän som varit inblandade i vad jag skulle vilja kalla en osannolikt vidrig härva av oegentligheter med maffiaanstrykning.

Politikerna har låtit detta ske och bör också avgå snarast. Än så länge kan man ju utgå från att de förts bakom ljuset av tjänstemännen, men en vidare utredning kommer säkert att korrigera det antagandet något, mycket eller enormt mycket.

Hur som helst - de har i alla fall grovt misskött sina förtroendeuppdrag, helt saknat kontroll och måste därför entledigas från dessa. Snarast.

Upphandlingen måste givetvis göras om. Från början. Sodexo skall då uteslutas från varje form av deltagande i upphandlingen.

Dessutom bör ju alla landstingspolitiker i Sverige nu vakna upp ur plenisalsslummern och, om än naivt yrvaket, se sig omkring i de verksamheter som nu i en accelererande takt ödeläggs av inkompetens, korruption, slarv och, som i alla fall jag tror, grov kriminalitet!

Men det är vad jag vill ska ske. Vad jag tror kommer att ske? Ingenting!

Fortsättning;

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2917447.svd

Asch, vad spelar det för roll...

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2896609.svd


... hur gangstrarna ser ut i ansiktet, vilka fingeravtryck de har och om de bryter på serbokroatiska eller italienska, svenska eller lågtyska?

Om en gangster har en europeisk juristutbildning eller om han är en autodidakt f.d. bonnunge från vischan i Kosovo - på vilket sätt skulle den skillnaden vara viktig?

Om en hora tar betalt i små omärkta sedlar eller kallar det arvode, bonus, kampanjbidrag, räntedifferens, kostnadsersättning, reseersättning eller optioner - varför skulle någon tycka det vara viktigt?

Om en 4-årig unge ligger hemma och dör för att snikna politiker minskat anslagen till sjukvårdsupplysning, eller får en förlupen rikoschett i huvudet vid en intern uppgörelse mellan serbiska och albanska knarksmugglare - vad spelar det för roll för ungen? Han är ju precis lika död för det.

Nåja, man får i alla fall hålla med författaren till "McMaffia - Brottslighet utan gränser" i det han säger om att; "antingen flyttar EU in i Balkan, eller så flyttar Balkan in i EU".

Vilket som är att föredra? Tja, jag kulle tro att skillnaden är hårfin - åtminstone för oss som inte har tillgång till de skattefinansierade godisgrytorna eller står i en förtroendefull och nepotistisk ryggkliarrelation med riksdagsrövare och parlamentspirater med flera...

För dem som har denna tillgång, eller befinner sig i maktens centrum, kan givetvis hotet från den organiserade brottsligheten med ursprung i Balkan och de före detta sovjetrepublikerna kännas verkligt och påtagligt.

Men då handlar det nog mera om en rädsla för att de senare kan komma att inkräkta på den redan etablerade välorganiserade manschettbrottslighet som redan existerar i hela EU, och störa det väldesignade flöde av fräscht och nyvaskat kapital den genererar i fickorna på de allsköns fala figurer som vältrar sig i den europeiska nomenklaturans överflöd.