Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 29 april 2009

Se upp för dårarna!: Leif Johansson utbuad...

Se upp för dårarna!: Leif Johansson utbuad...

Leif Johansson utbuad...

...hade någon trott att de få arbetare som finns kvar på Ford, förlåt Volvo!, skulle hurra?

Den här mannen har länge dragits med en fullkomligt oförtjänt gloria. Han har lett ett företag som idag i innovationshänseende ligger i klass med Vatikanen och har i många år arbetat hårt på att ge den mediokra och föga framgångsrika kvartsdebila industrialismen ett ansikte.

Jag tycker inte att han är så mycket sämre än dom andra ultrakonservativa, innovationsfientliga, slentrianbaksluga halvaporna som styr de flesta bilföretagen idag, men han är ganska typisk för skrået.

Går det bra är dom genier som fungerar perfekt i ett fulländat kapitalistisk system. Blir det motigt skriker dom omedelbart på hjälp och gastar efter skattepengar så att de stackars aktieägarnas vinster inte ska bli för små och så att det i alla fall ska bli lite kvar till de hysteriskt tilltagna bonusarna.

Jahaja, dom buade. Så konstigt. Egendomligt att det finns människor som vill jobba och som vet att det borde finnas pengar kvar i företaget. Stackars Volvoarbetare! Så obildade! Har dom aldrig hört talas om rån, dom krakarna?

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2814367.svd

Löjligt höga marginaler...

...som beror på prissamarbete och kartellbildning. Det pågår ett legaliserat rån och offren är de svenska elkonsumenterna. Avregleringen av elmarknaden har slutat i en katastrof och den så kallade konkurrensen som skulle skapa bättre prisbilder har vi inte sett ett skit av!

Vad gör politikerna, de förtroendevalda som vi satt att bevaka våra intressen? Jo, de gör ingenting i bästa fall - och i sämsta så gör dom ont värre genom att införa konfiskatoriska energiskatter!

Tvi!

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2815107.svd

4 gripna efter dådet...

...ja det är inte utan att jag känner mig gripen jag med!

Så då är vi i alla fall fem som tycker likadant om ocker, galtkapitalism och det svineri som idag är legio i svensk storbolagsskötsel, riksdagsfnaskeri och som stinker som falaskan efter domstolsjuristernas närmast mutologiska förmåga att bortse från fakta!

Apropå; http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2812817.svd

Lite färg skadar inte...

...och har man en ockrarsjäl som är svartare än sot på insidan, så kan det nog rentav pryda och lätta upp också.

Vad sägs om att kolorera också de politiker som legaliserat rånet av det svenska folket och låter det fortgå in absurdum utan att ens höja på ögonbrynen?

Men dom har väl nosarna alltför djupt i godisgröpet för att uppfatta vad som pågår och varför skulle de reagera? De har ju en finfin skattesnits på knorrarna som de vänder mot svenska folket medan de momsar sig mätta!

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2812817.svd

Dä va som sjuttan...

...va ni nållåtter ä påhittie! Brett nätverk! Ente vesste ja att I kaller rompa för nätverk nuförtia!

Apropå; "Systembolagets avgående vd Anitra Steen har valts in i Lantmännens koncernstyrelse. Lantmännen hoppas dra nytta av Steens erfarenhet från stora bolag och organisationer och hennes breda nätverk, enligt ett pressmeddelande." SvD090429

http://www.svd.se/naringsliv/jobbet/artikel_2809931.svd