Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

torsdag 2 juli 2009

Thanks for nothing!


Läs artikel i SvD...

Läs artikel i DN...

Ja, det är ju faktiskt absolut ingenting, åtminstone inte i informationsväg, när SvD och DN citerar Le Monde och refererar innehållet i en redan från början fullkomligt värdelös artikel och dess meningslösa, ryktesbaserade gissningsspekulativa pladder.

Låt mig summera SvD:s nyhetsrapportering i det här fallet;

Inget vet ett skvatt mera än för en vecka sedan. Därmed är det fritt fram för gissningar. Dylika framförs som framforskade sanningar, med stöd i dunkla dumskallars diminutivitet.

Ett exempel på den rådande stupiditeten är det faktum att man hittat icke uppblåsta livvästar.

Slutsatsen är att olyckan kom som en överraskning.

Jaha. Det var som fan. Jag trodde den var anteciperad av alla.

Tack så jäääävla mycket, Svd, Le Monde och alla andra som tänker rapa upp samma sak.

Var alla flygstolarna utsålda? Om inte, kan det vara därför det fanns ouppblåsta flytvästar?

Nåja, skit samma.

Nu kom jag in på det där med uppblåsta.

Om ett plan med journalister eller politiker i förda flytvästar störtdök i havet skulle bristen på uppblåsthet knappast handla om någonting annat än just flytvästarna.

Övriga deltagare i kalamiteten skulle ju vara alldeles väldigt uppblåsta, som vanligt.

Hmmm...

Ja, visserligen mera av sin egen betydelsefullhet än av luft, men jag har hittills inte noterat några tecken på att ett uppblåst ego skulle flyta sämre i vatten, än en påse luft. Titta bara på Jesus.

Hmmm... Ännu en gång, hmmm...

Detta strider till ett hundra procent mot Darwins teori om "The Origin of Species". Han hade fel.

Vi utvecklas inte längre genom att genomgå den eklut som kan kallas "Survival of the Fittest".

Vi avvecklas genom att alltför många tillämpar den absolut avskyvärda principen;

"Jag är viktig. Ingen annan. Inget jag tycker, säger eller gör är fel. Jag är underbar. Bara jag begriper nåt. Ingen annan har rätt. Eftersom jag har tänkt i en hel kvart så är detta sant. Jag existerar, därför har jag rätt. Dom andra bara tror att dom existerar och upplever en realitet, men jag vet att just min realitet är den som är faktiskt och intellektuellt, moraliskt och juridiskt, pekuniärt, polisiärt, penitentiärt och politiskt korrekt."


Hmmm...

Ja jösses, Maria Wetterstrand & Co och Fredrik Reinfeld & Co har mer gemensamt än vad som skiljer dom åt...

Självgoda.

Klär inte i kjol.

När dom öppnar munnen så stinker det, trots fluortanter och tandborstning (jag tror det kallas rättsröta), ingen av dom har förmågan att få mina nackhår att lägga sig ner, ingen av dom kan, ens för ett ögonblick, få mig att tro att dom inser att dom har valts för att tillvarata väljarnas intressen framför sina egna preferenser.

Fan också! Det här blogginlägget skulle ju handla om ett katastrofalt haveri!

Hmmm.. Vänta lite...

Jamen vaffan, det vare ju det det gjorde. Hela vägen. Haveri som haveri...

Nåja...

Godnatt och dröm sött igen, alla ni som tror att rätt är fel, rakt är krokigt, kort är långt, dumt är klokt, tjockt är smalt och att politiker sätter insikt, heder, rättvisa, demokrati, lojalitet mot väljarna, personlig integritet, kunskap, folkrespekt, personligt mod, patos och flexibilitet framför partipiska, politbyråpengar, lobbylydnad, kamaraderikorruption, kapitalistkopulation, krämarknullande kosingjakt och pluringpockande patetik.

Natti, natti...

Skit samma! Det spelar väl...


Läs artikel i SvD...

Läs artikel i DN...

...ingen roll vad Carl Bildt har sagt till den där förbannade genocidören, den satans kvinno- och barnamördaren, den vidriga massavrättande skithögen?

Jag blir bara sååååå trött på advokatyren och den juridiska fjantpolityren, politbyråpolemiken och det omnipolära, pungsparkarpatetiska packet.

Häng den psykopatjäveln med detsamma och mata ett hungrigt svin med kroppsdelarna!

Bränn sedan svinet och lägg askan i en kista som innehåller kroppen av någon som garanterat kommer att hamna i helvetet, t ex George W. Bush. Bon Voyage!

Mörda tusentals oskyldiga, det klarade han av, den ynkliga skiten.

Men att (om det nu ens har skett, vilket jag faktiskt hoppas att det har) Bildt har narrats lite, så då jääävlars vad han Karadzic lider, under det ok som en skaplig bluff, eventuellt, har skapat i akt och mening att locka fram denna nästintill unikt vedervärdiga dynghög ur gömmorna.

Somliga kan göra hur mycket ont som helst, i vilket namn som helst, utan att ens ett ögonblick reflektera över frågor som personlig skuld, ansvar, juridik och etik.

Men minsta lilla avvikelse från en utopisk rättsordning för deras egen del, så kommer gallskriken automatiskt och med vanvettig övertygelse. Saddam Hussein lät likadant.

Det sägs ofta att psykopater saknar förmåga till empati. Det gör dom inte alls. Inte ett dugg. Men dom kan bara känna empati för sig själva. Detta är ett exempel på det.

Dom låter likadant.

Det skulle Adolf Hitler också ha gjort om han hade varit lika feg som dom ovanstående kräken, men han hade den goda smaken att avliva sig själv, något som måste anses vara en både insiktsfull och ansvarsfull gärning - den första av det slaget han någonsin kom att begå, den fjantige fjollan, den kastratljudande kokkokorpralen, den klantige krigsherren och, den extremt tvivelaktigt rasrene och för sinnessjukdom kraftigt predisponerade, rashygienikern.

Hmmm....

Attans vad jag blev mordisk, morbid, perfid, suomiskt perkeleid, aeneidiskt trotsande harpyorna, och liksom liksom lite amorf i amoralismerna...

Moi? Jag är en etisk smurf! And I'm proud of it!

Fast det visste jag inte förrän alldeles nyss.

Hmmm...

Nåja, ja men häng den fan snabbt!

Hans megalomana mixtrande är inte värt kemikalierna i trycksvärtan, elen, träden som blir pappermassa och de oerhörda ansträngningar som, flertalet av Sveriges journalister, gör för att åstadkomma en nyhetsrapportering som är absolut substanslös och dessutom inte kan reta upp en enda annonsör i hela världen.