Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

tisdag 19 maj 2009

Vitesföreläggande till skivbolagen...

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/skivbolagen-trappar-upp-striden-mot-pirate-bay-1.869607

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2920125.svd

...så länge de missbrukar det svenska rättssystemet vore mera adekvat än den här USA-advokatyrens krav på böter för The Pirate Bay!

Jag skulle vilja kalla det här för okynnesinlagor och juridiska trakasserier, och det tror jag inte att jag är ensam om.

Alltsammans börjar urarta totalt, sett ur en allmänrättsligt synvinkel - men det är de svenska åklagarna och tingsrätten i Stockholm som har lagt grunden till detta.

Genom den fällande domen - för övrigt avkunnad av en i mina ögon synnerligen korrumperad domare - så öppnade man dörren för advokatfjantar som sett för många amerikanska rättegångsserier på TV.

Nu tror dom att det är fritt fram för amerikansk hot- och trakasseringsadvokatyr och att det svenska rättssystemet är proppfullt av välsmorda svängdörrar enkom avsedda för dem själva och de amerikanska stofiler som leder skivbranschen idag.

Dessvärre tror de också, och det på goda grunder, att de obehindrat kan nå hur långt som helst i sina strävanden att införa amerikanska juridiska principer i Sverige - det har ju också tingsrätten i Stockholm och den jävige domaren klargjort att dom kan - på ett tydligt sätt.

Nu är det dags för mera hederliga och kanske också kunniga, svenska råd- och nämndemän att sätta ner foten och be dom dra åt helvete - helst på ett sådant sätt att budskapet inte kan missförstås.

Jag kräver att riksåklagaren omedelbart inleder en förundersökning mot de här bolagen och deras juridiska företrädare. Det måste väl ändå finnas någon paragraf i den feta stora lagboken som uttryckligen förbjuder ett systematiskt utnyttjande av svenska rättsinstitutioner i syfte att hota och trakassera. Därtill bör det finnas någon paragraf som förbjuder rena okynnesåtal - påhittade av adrenalinstinna ambulansjägare i avsikt att mjölka stofilerna i skivbolagsledningarna på nya feta arvoden!

Hmmm... Det slår mig till sist att det helt enkelt inte KAN vara en slump att den här nyheten kommer samtidigt som vi får veta att nästa domare i TPB-saken också hållit till i upphovsrättsföreningen - samt att vi just erfar en kraftig ökning av antalet kackerlackor i gamla Svedala!

Rena skitpratet...

http://www.dn.se/fordjupning/europa2009/s-vill-ha-integritetsombudsman-1.869456

...från sossarnas sida! Dom har från början varit med om att rösta fram det senaste årets grovt integritetskränkande lagförslag tillsammans med den sittande majoriteten!

Det här är bara ett försök att slå blå dunster i ögonen på väljarna, att låtsas ta avstånd från vad man själva, utan protester, medverkat till.

Nu ska dom värva ungdomsröster genom att föreslå en Integritetsombudsman, så att det verkar som om dom är oskyldiga till det grova övergrepp mot den svenska ungdomsgenerationen som t ex IPRED är.

Det är patetiskt att se hur sossarna försöker krypa undan det ansvar som väljarna är i sin fulla rätt att utkräva.

Jag misstänker starkt att det här utspelet har tillkommit för att försöka lura ungdomsväljarna att INTE rösta på Piratpartiet nu i valet till europaparlamentet.

Att det skulle kunna tänkas leda till en minskning av attackerna mot svenskarnas integritet eller till en förändring av sossarnas folkförrädarattityd på området tror jag inte. Det var ju Thomas Bodström som inledde integritetskränkningarna när han var justitieminister så...

Hmmm... Varför kommer jag att tänka på kejsarens nya kläder?

Jag blir nervös...

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2919825.svd

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/ihrfeldt-ny-pirate-bay-domare-1.869487

...när jag läser att ännu en "specialist" på upphovsrätt ska döma Pirate Bay-målet i Hovrätten. Om nu jag är nervös, gissa då hur trion bakom The Pirate Bay och deras representanter ska känna sig!

Hur hon kommer att döma? Ingen aning! Men som sagt, jag känner stor tveksamhet och oro och undrar hur detta kommer att uppfattas av en allmänhet - i vilken jag själv givetvis ingår - som redan tvivlar på rättssystemet.

Nåja, man hoppas innerligt att målet först tillbakavisas till tingsrätten!

Det är klart att han är jävig!

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_2918405.svd

Se även; http://bewareoffools.blogspot.com/2009_05_13_archive.html

Han är dessutom en rätt så läskig representant för den rättsröta som sakta sprider sig över Sverige, i och med att han har lyckats tubba en eller annan juristprofessor som hävdar att han inte är jävig - eftersom man i så fall, alltså om han skulle betraktas som jävig, skulle behöva ta om flera hundra andra mål där domaren varit jävig eller kan misstänkas ha varit det!

Snacka om cirkelresonemang och fullständig brist på etiska normer. Han är alltså ojävig i Pirate Bay-målet därför att det vore opraktiskt om han betraktades som jävig!

Domaren själv anser att han inte varit jävig därför att han själv anser att han inte varit det! Snacka om cirkelresonemang!

Jag kan garantera att minst 90 procent av alla blånekande han dömt i hela sitt domarliv har fört exakt samma resonemang i rätten. Men då har denne domare givetvis lämnat resonemangen därhän utan att beakta dem! Det tycks som om att alla ska acceptera att få sin skuld bedömd av en domare, men inte domaren själv. Han ska döma sig själv han! Snacka om att vara jävig i DEN processen!

Den här mannen har dragit skam över domstolssverige och fått hundratusentals människor att känna avsmak inför den processrättsliga anomi som breder ut sig i landet - och skräck inför utsikterna att tvingas till rättslig underkastelse och bestraffning av korrumperade rådmän och politiskt reträttplacerade nämndemän, efter ett eventuellt ingripande av polis och åklagare.

I just det här fallet var det ju illa nog att de politiskt tillsatta nämndemännen, som utan att begripa ett skvatt av sakfrågorna, glatt dömde som hussarna i riksdagen ville att de skulle göra.

Men det som kommit i dagen om den aktuella domaren gör saken tusenfalt värre.

Likhet inför lagen? Glöm det!

Det ligger något i vad han säger...

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2917707.svd

Se även; http://www.dn.se/nyheter/varlden/sri-lanka-eu-kraver-oberoende-utredning-1.868547

...att vi i så fall också ska undersöka de brott de tamilska tigrarna har begått. Men i Europa, och framförallt i Sverige, har vi en tradition som alltid gått ut på att stötta terrorister, "frihetskämpar", "revolutionärer" och dessutom romantisera och helgonförklara dem. Detta har skett automatiskt, okritiskt och alldeles utan vidare.

Den lankesiske ministern har dessutom helt rätt i att Europa bör vaska sin egen byk innan man tar till skenhumanistiska brösttoner mot en regering som uppriktigt sagt haft ett helvete med de tamilska tigrarnas bombningar, attacker, terror och utpressning mot befolkningen. Vi har ju soldater på alla möjliga håll i världen, t ex Afghanistan som han nämner, och det som sker och har skett där är vidrigt.

Vad som än har skett i Sri Lanka, under regeringens försök att krossa den tamilska terrorn, så är det hur som helst ingenting mot vad USA nu gör dagligen i Afghanistan och Irak, för att inte tala om vad man tidigare gjort - ivrigt påhejade av samma europeiska och svenska skygglappsförsedda massbarnamordsförlåtande USA-lakejer som idag, i sedvanlig pösande europeisk självgodhet och sann självrättfärdigande anda, kräver en utredning av det lankesiska krigsförloppet!

USA:s regeringssanktionerade användande av tortyr och alla de civila offren för "precisionsbombningarna" tiger man om, liksom de egna övergreppen i olika länder. Ta en titt på vad Frankrikes Främlingslegion haft för sig under åren i stället. DET vore intressant läsning det!

Ja, dom var klokare förr; "Ta först bort bjälken i ditt eget öga innan du tar bort grandet i din grannes!"