Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

fredag 5 juni 2009

Svagare? Kanske det. Men just nu...



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3010467.svd

...är dom små ynkliga krypen sysselsatta med att, här i min blogg, kalla mig för en historielös idiot när jag reminiscerar kring andra världskriget och nassarnas konststölder under ifrågavarande långkonflikt.

Med det intellekt som den genomsnittlige nazisten är utrustad med, blir det då inte mycket tid över till demonstrationer och andra publika tilldragelser.

Dagens nazister har väl ungefär samma simultankapacitet och bildningsnivå som man normalt hittar hos de individer som, mer eller mindre välförtjänt, hamnat på patologernas rostfria bänkar. Ja, och då blir det inte mycket kvar till att formulera demonstrationsparoller, när dom nu är upptagna med den kreativa processen som krävs för att hitta nya okväden att belamra min kommentarfunktion med.

Att det går åt en del energi förstår ni lätt när jag ger tydliga exempel på denna fantastiska kreativitet: "idiot", "historielös", "multikulturell" och "pucko".

Dessutom tycks dom vara väldans sysselsatta med att försöka hitta platsen där Herr Flick gömde det oförglömliga konstverket "The Fallen Madonna With The Big Boobies", strax innan den tyska arméns sammanbrott, och dess därefter inträffande panikflykt.

Detta inträffade det år då det verkligen begav sig ordentligt för den som gärna sätter ett likhetstecken mellan en hitlerrövssnaskande lillnasse och en fullt normal stiainhabitant - åtminstone vad avser fåvitskheten och det okritiska vältrandet i allsköns dumdynga.

Nåja, jag ska inte gå längre än så.

Jag ville bara berätta om varför dom där småsvinen troligen inte har tid att demonstrera i år.

Va!?

Är jag rå och elak, raljant, grym och föraktfull?

Hmmm... Ja, kanske det.

Men medge att det är skillnad på sarkasm och Cyklon B, i alla fall... Till min fördel? Lite? Pyttelite?

Dom där psykdoktorerna...








http://www.dn.se/nyheter/sverige/domd-pedofil-anhallen-for-overgrepp-1.884804

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3013523.svd


...verkar inte vara så där hemskt duktiga på sitt jobb. Är det då någon mening att döma till psykiatrisk vård i stället för till fängelse?