Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

tisdag 9 juni 2009

Sköööönt!



http://www.svd.se/nyheter/politik/artikel_3031269.svd

http://www.dn.se/nyheter/politik/ella-bohlin-stolt-men-inte-nojd-1.888046


Bra att chefspolitrukernas utdelande av trohetsfavörer kommer på skam och att väljarnas synpunkter får en viss genomslagskraft.

Gränsen för personval borde sänkas också när det gäller riksdagsvalet här i Sverige, och då helst till en nollprocentsgräns, så att väljarnas preferenser slår igenom till 100 procent!

Jag kan garantera att det skulle innebära ett enormt uppsving för demokratin, och en enorm förlust för latmaskarna som bara sitter i riksdagen och trycker på knappar enligt gruppledarens direktiv.

Se även; http://www.dn.se/opinion/huvudledare/valkomna-uppstickare-1.888029

Regnet är nog politikernas fel!



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3035089.svd

Nu har dom höjt skatterna på bensin och diesel så mycket att den globala uppvärmningen snabbt vänts till sin motsats och vi går mot en ny istid med stormsteg.

Denna slutsats kommer med all säkerhet att motsägas av de blåsta och vinddrivna existenserna i Miljöpartiet, men dom befinner sig ju i klimateriet allihopa, så det är inget man behöver bli vindögd utav.

Den som påstår motsatsen pratar i vädret och befinner sig, i likhet med Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt efter valförlusten, i ett rejält blåsväder.

Ta bort alla skatter på drivmedel och, framförallt, på el för uppvärmning, annars fryser vi ihjäl mitt i sommar'n!

Enda hoppet står till Anna-Maria Corazza-Bildt som kanske kan göra en skillnad i det här avseendet. Jag har i alla fall i olika intervjuer, under hela dagen, hört henne upprepa, med en viss hetta, "Jag brinner!", "Jag brinner!", "Jag brinner!"

Hmmm... Endera tar hon miste på EU-parlamentet och helvetet vilket ju är helt förklarligt, eller så har hon firat platsen i EU-parlamentet med illegala droger och blivit påtänd utav sjutton. Hmmm igen... Hög som ett hus och påtänd... Kan hon ha blivit föremål för mordbrand? Är det den där Carl Bildt som tänder på henne?

Usch! Förlåt Anna-Maria! Jag förstår att du brinner här i Sverige där du kan. I Italien har du ju redan släckt, så där funkar det ju inte. (Ja, jag veeet!)

Nåja, allt kanske egentligen bara beror på avdraget för hushållsnära tjänster.

I pigdebattens spår och efter införandet av avdraget så har ju lokalvårdarnas numerär ökat kraftigt, så att man nu ofta finner sig omringad av hinkande sopare, Yessägande diskare och hoande vaskare.

Varför skulle man då finna det egendomligt att man numera också ständigt tvingas stå ut med alla skurarna?

Suck! Nu hör jag att det ska bli hårda vindar också!

Sätt genast in en hundring på Plusgirokonto 90 15 04-1. Då blir barnen glada och och vi ökar förutsättningarna för mera BRIS i vårt land.

Det är ju dessutom en paraplyorganisation för alla som värnar om barn, viket passar utmärkt i sammanhanget.

Äsch vad ni tölar! Släpp vädret nu, i stället för att tjata om det, och det med fart och kläm!

För att tala om nåt mera positiv; Idag är det ju bara 82 dagar kvar tills startskottet i Tjejmilen går - och det är ju en riktig kjolskenshistoria, det!

Nåja, man får inte bortse ifrån att det stundar svåra tider i flera avseenden är det klimatiska. Landstingen börjar fundera på att friställa personal på grund av penningsbrist, prostitutionen blir bara värre och värre, med flera åskmoln, som förmörkar vår tillvaro.

Ett sätt att förbättra situationen på båda områdena, kunde kanske vara att omskola friställda sjuksköterskor till skökskjuterskor?

Ett annat sätt att minska belastningen på sjukvården kunde vara att åter tillåta nikotininhalation på flygplanen, åtminstone tills man är mitt över Atlanten, och där ungefär var femte minut, släppa av en rökare.

Hah, och ni som trodde jag hade tappat tråden!

Aj då! När jag tänker efter så hör de senaste förslagen mera hemma på Barometerns ledarsida, än i en djupt seriös blogg av det här slaget.