Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

torsdag 30 april 2009

Tusen tack och en kram...


http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_2816053.svd




...Lena Adelsohn-Liljeroth!

Underbart att du reagerar och försöker sätta stopp för överdebiterande och undermedicinerade megalomaniker som tror att mina pengar är deras!

Tack för att du har någon liten insikt i det förhållandet att innehållet i skattebetalarnas plånböcker inte är outsinligt och tack för att du vågar stå emot och ifrågasätta kulturfjantarnas fullständigt orimliga krav på pekuniär tilldelning!

Om flera politiker fungerade som du gör i det här fallet, skulle samhället vara betydligt bättre än det verkligen är.

Respekt!

Hahaha!

http://www.svd.se/kulturnoje/understrecket/artikel_2804167.svd

Ja det är jätteroligt att läsa detta, och inte blir situationen bättre (hmmm...Jag menar nog sämre?) av att den svenska regeringen på uppmaning av CIA har drivit igenom FRA-lagen så att man ska ha information att byta med!

Snart (eller pågår det redan?) ska ju alla våra e-mejl skrutiniseras och loggas och registreras och genomsökas i jakten på eventuella otäcka terrorplaner som vi vanliga medborgare kan tänkas knalla omkring med i våra små dumskallar!

Sedan ska också dom uppgifterna in i NSA/CIA-datorerna.

Detta tillflöde, som ju inte bara berör oss svenskar utan också alla andra som har mage att låta sin e-post passera en svensk gräns, torde bli såpass digert att förstoppningen i både den svenska och den amerikanska varianten av Gestapo blir så pass gedigen att skiten inte ens går att anal-ysera!

En idiot är en idiot. Detta faktum kan aldrig förändras bara för att en annan idiot garanterar att idioten inte är idiot!

Kryptiskt? Näe, regeringen, riksdagen, senaten, kongressen, CIA, NSA, FRA, SÄPO, MUST, MI6, m. fl. sysslar knappast med nånting annat än att var och en för sig intyga att dom andra inte är idioter dom heller!

Men dom blir ju inte klokare av det...

Skönt, trots allt, att höra att dom drunknar i meningslös information och att vår USA-krypande folkförrädarregering trots allt inte bidragit med annat än ytterligare förstoppning i det amerikanska anus där våra regeringsledamöters näsor hämtat sin bruna färg!

Usch! Nu ska jag sova!

Jaha...


http://www.svd.se/kulturnoje/mer/minhelg/artikel_2817703.svd



..det var som fasen!

Men när kommer det en deodorant som döljer stanken från korruption och mygel och egoism, nepotism och psykopati, svineri och av svek och förräderi?

Jaja, det är inte Hedvig von Mentzer's sak att fixa, det veeeet jag!!

Men Hedvig! När och om den parfymen, som jag efterlyst, dyker upp kan du väl be tillverkaren skicka upp några kubikmeter till Helgeandsholmen!!?? Givetvis gratis, annars kommer ingen av dumskallarna inne i riksdagshuset att ens vilja prova den!

Jag är chockad!

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2821891.svd



Har SAAB:s försäljning minskat??!! Det var det jävligaste! Har dom problem av något slag eller?

Hmmm...

Ja, jag tänker nog nominera den här artikeln till tävlingen "Världens Onödigaste Redogörelse För Självförklarande Fakta"!

Den som vinner får stryk! Håll tummarna!

Ja! Alla gör dåliga affärer...

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2822289.svd

...och avskedar och friställer och då stiger börsen!

Tänkte skriva mera, men har inte tid. Jag måste gå och slå ihjäl min placeringsrådgivare!

Det finns det som är värre...

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2823111.svd


...och det borde USA:s regering inse. Jag är absolut och fullkomligt övertygad om att den fasansfulla obesitets-epidemi (*) som grasserar över hela USA leder till tusentals gånger flera dödsfall per år än vad Al Quaida kan åstadkomma med aldrig så många självmordsbombare!

Jag fattar inte ens varför Al Quaida bryr sig! Väntar dom i 50 år så har dödsfallsfrekvensen i hjärt-kärlrelaterade sjukdomar i USA stigit till såna höjder att nine-eleven ter sig som rena rama friskvården!

Hmmm... Ja, och Al Quaida (tro nu INTE att jag försvarar terrorism på något enda sätt!) gör ju inte särskilt mycket skada i USA - speciellt inte om man jämför med vad McDonalds, Burger King, Kentucky Fried Chicken och Denny's m. fl. ställer till med.

*(Öh, jag fattar nu att jag kanske ska tillägga att obesitet är liksom jättefetma!)

Nödslakt?

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2823029.svd

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2831079.svd

Allah eh Akhbar! Allah är stor! Ja, kanske det, men dumheten är betydligt större!

För Höge Farao, nu vann egyptierna tvekampen i SM-finalen (StupiditetsMästerskapen) mot fredsälskaren George W. Bush på walk-over och nästan lika stor dumhet!

Hur ofta har man inte hoppats att dom svinen ska få vad dom tål? Rent allmänt om t ex politiker, direktörer, fackpampar och dito pampinnor?

Inte trodde jag att egyptierna skulle uppfylla önskningarna så pyramidalt dåraktigt!

Dom har ju dödat riktiga grisar som aaaaldrig någonsin svikit sina väljare, ljugit sig blå, förrått ett helt folk, snott åt sig skattepengar och som regelmässigt kryper som dvärgbjörk inför hussarna i USA.

En gång stod civilisationens vagga i Egypten. I dag vet dom inte ens skillnaden mellan en svensk riksdag och en treven sugga med lilla stickkontakten djupt och fredligt nerstucken i Nilens näringsrika stranddy!

Holy Moses!

http://www.dn.se/nyheter/varlden/grisslakt-drabbar-kristna-kopter-1.858232

Wetterstrand som statsminister?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2819811.svd

Schlaug är inte riktigt Schlaug i skallen! Han är ju bara en av de ytterligt idiotiska stadsboende landsbygdsförtryckare som härjar i ett miljöparti som mera drivs av nåt slags fascistisk miljöreligiositet än av nån som helst önskan att förbättra ett endaste dugg för någon.

Bara jag ser Wetterstrand så reser sig nackhåren! Det har hänt förut, men det var när jag mötte Thomas Quick i Borlänge, såg George Bush på CNN och Osama Bin Laden på Al Jazhira eller vad fan det heter!

Att Birger Schlaug föreslår detta aktstycke av stupidreligiös miljötalibanism som statsminister är bara vad man borde ha kunnat räkna med.

Glöm inte; En idiot är en idiot även om en annan idiot garanterar att så icke är fallet!

Wanja Lundby-Wedin fick såna garantier av idioterna i fackföreningsledningarna och av Mona Sahlin - den kvinna som man utan att tveka kan ge titeln; Most unlikely to get the Nobel Prize Award in Theorethical Physics! Den korrumperade domaren i målet mot TPB fick såna garantier av sina kolleger - och givetvis av de USA-köpta halvfigurerna i den åsiktsmaffia han tillhör!

Jag kan ge fler exempel, men orkar inte...

Det går bra för Piratpartiet...

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2820487.svd


...och det är givetvis helt rätt i alla avseenden. Den sittande majoriteten i riksdag och regering har förverkat allt förtroende, i alla fall mitt, och är närmast att betrakta som landsförrädare, i alla fall i mina ögon.

Oppositionen med Mona Sahlin i spetsen, de miljöreligiösa talibanfjollorna i MP och en Lars Ohly, som i och för sig är vettig, men som har en jättekader dårfinkar bakom sig, är inte något smakligt alternativ alls. När t ex Sahlin satte sig i TV och gullade med den individ som är världens mest intelligenta och allra mest kunniga och allra mest skärpta och som har världens högsta arbetskapacitet, men som ändå inte har en aning om vad hon fattar för beslut, ergo; Wanja Lundby-Wedin, så var måttet rågat för mig.

En idiot är en idiot även om en annan idiot garanterar hans eller hennes förträfflighet!

Varför Piratpartiet? Tja, vad ska man välja annars? Nassarna i SD? Nä tack! Kalle Anka-partiet? Näe, signalen blir inte tillräckligt tydlig!

Stanna hemma då? Näe, då säger dom dumma svinen bara att dom inte "lyckats nå ut" till puckona i väljarkåren med sina "budskap". *(återkommer till detta nedan!) Rösta blankt? Samma sak där!

Alltså; Det blir Piratpartiet för min del!

* Det stora problemet är ATT dom har lyckats nå ut med sina budskap, men det är troligen inte de budskap de vill ha spridda!

Låt mig ge några exempel;

Solidaritet är något som en enfaldig partiledare visar mot en korkad fackapa i blåsväder!

Lojalitiet är något som man känner med de andra i privilegiefrälset!

Ekonomi och fördelningspolitik är något som privilegiefrälset bedriver internt!

Korv är vad det dumma svenska folket gott kan äta ihjäl sig av, medan nomenklatursvinen matar sig proppmätta med delikatesser som de betalar med stulna skattepengar!

Jaja, visst är jag förbannad! Jag kan ge fler definitioner, men orkar inte. Jag måste hinna med att skriva lite åt Piratpartiet också...

Vilken härlig vinstökning...



...Swedish Match lyckats åstadkomma. Underbart!

Hmmm...

Men man undrar ju över hur många människoliv det här kvartalsbokslutet kostat och kommer att kosta senare.

Man undrar också hur det ser ut på onkologiavdelningarna och lungklinikerna runtom i Sverige - kan det vara så att Swedish Match:s kraftiga vinst motsvaras, eller rentav kraftigt överträffas, av kostnaderna för tobaksrelaterad cancer där?

Lägger man till alla andra rökningsrelaterade sjukdomar och kostnaderna för dem samt de kostnader som drabbar sjukförsäkringssystemet i samband med allt detta - ja då undrar jag ändå om inte detta är en vääääldigt dålig affär - framförallt samhällsekonomiskt, men också moraliskt!

I det sista avseendet är väl Swedish Match att betrakta som fullständigt bankrutt även om man är långt från inställda betalningar i andra avseenden.

Jaja... Aktieägarna gråter kanske hela vägen till banken, men väl därinne ler dom nog saligt över utdelning och kursuppgång.

Men staten då??

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2817655.svd

Är detta verkligen en polissak?

Visst, det borde vara det, men samma sak sker ju annars hela tiden utan att någon reagerar!

Vi blir mjölkade intill ruin, på precis samma sätt, av elbolagen, bankerna, pensionsbolagen, riksdagen och de därstädes härjande och, i mina ögon, mycket suspekta individerna.

Staten t ex bryter ingångna avtal och gör om dem efter eget huvud, givetvis så att de kan blåsa oss på ännu mera pengar, och de gör det retroaktivt.

Sådant har vi sett många gånger, t ex när det gäller studielånen och reavinstuppskovet vid husförsäljningar för att vara lite aktuell.

Var är åklagarna då? Varför står häktena tomma när privilegiefrälset blåser oss, medan samma celler tydligen ska fyllas med folk som driver fildelningstrackers m fl, vilkas enda brott är att de trampat lite lätt på någon av privilegiefrälsets oerhört ömma tår?

Det hemska goset!

SvD är en moderat tidning. Sen kan man tjafsa om oberoende tills man blir vindögd.

Men nyhetsrapporteringen är definitivt skruvad åt privatpolisiärt och hollywoodadvokatoriskt håll. Svårt ord va? Get used to it!

Allt som idioten Pontén säger är, i Svd, rena rama sanningen och den redovisar man som om en muslim rabblade Koran!

Synd! Jag tror faktiskt inte att det beror på att SvD har förutfattade åsikter - jag tror det beror på att tidningen helt enkelt är underbemannad och i någon mån överlupen med en alldeles för stor mängd "intressejournalister" - ergo vin-nissar med inkomster från what- and whenever, och den sedvanliga blandningen av vänskapskorrupta motorjournalister och reportrar med politiska små förälskelser!

Tänk om SvD ändå kunde sätta sina journalister i arbete med att granska det som den sittande regeringen gör - OCH framförallt vad den inte gör!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2813979.svd

Ja det tror faaaaan...

...att hushållen eller åtminstone de som ingår i dem är deprimerade! Riksbanken har sänkt räntorna jättemycket men allt eftersom har bankernas räntenetto ökat ungefär i samma takt som ett svin blir fett när man göder det!

Det MÅSTE bli ett slut på frosseriet bland finanshönsen, galtarna och suggorna i styrelserna samt de psykopatiska egoornarna som innehar VD-posterna i bolagen idag!



http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2812819.svd

Aha! Men sådär gör ju varenda kirurg...

...men är det inte så att sjukhussjukan lik förbannat grasserar på vartenda sjukhus vi har i Sverige?

Varför kan ingen säga som det är? Åker du dit så åker du dit! Eller, om jag får hårdra det på utrikiska; You can talk all you wan't, when you're dead, you're dead.

Ja, politikerna pladdrar som vanligt och låtsas som om dom både förstod och insåg vad som kan hända - och som om dom kunde göra någonting alls åt en pandemi!

Dumma jävlar är bara förnamnet! Efternamnet torde vara någonting i stil med "JAG HAR ETT PRIVAT SJUKVÅRDSAVTAL!"

Hmmm... Om vi fick en letal influensa som bara drabbade strutsskallade lydslavar så blev det glest på Helgeandsholmen med ens!

Jaja, gnäll inte! Jag veet att det bara är ett önsketänkande!


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2807499.svd

Jag är ganska säker på att...

...att miljönettot av tillverkningen av tidningspapper och trycksvärta, samt därmed förbunden förbrukning av skitig elektricitet, som den här "pandemin" ger upphov till kommer att döda fler människor än själva viruset.

Därtill kommer de spridningstillfällen som uppstår i all onödig paniktrafik, i alla upptänkliga fortifikationsmedier, mellan stupiditetsanlupna och grymt susfobiska politiker som ju automatiskt är specialister på precis allting. (Hmmm... Sus är latin för svin)

Salve Me!!

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2817007.svd

Tjolahopp vad vi är lönsamma!

Några miljarder i kreditförlust, det är väl ingenting! Rena rama framgången!

Men vilken tur också den här klantbanken har, som kan öka räntenettot och pungslå svenska, icke överbelånade, skötsamma villaägare och därmed kompensera sig för förluster som bonusdirektörer med hybris, finanshöns med mera självförtroende än kunskaper och statligt tillsatta multihandikappade (samtidigt blinda, döva, stumma) har orsakat.


http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2812489.svd

Snabba grabbar...

...hinner först till målet!

Så vitt jag kan förstå håller Porsche på att ta makten över 10 (minst!) gånger större VW! Det kunde ha varit en beklämmande historia, men Darwin som ju i år är jubilar, hade givetvis rätt i sin utvecklingsteori och det som sker här är att bra företagsledare med visioner vinner över anakronistiska bonustöntar och finanshöns!

Viva Porsche! (Men fy fasen vilka fula sportbilar dom gör!)


http://www.svd.se/naringsliv/motor/artikel_2814761.svd