Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

lördag 11 juli 2009

Inte ens polisen kan vara så...



Läs artikel i SvD...

Läs artikel i DN...


...våldsamt inkompetent som den här utredningen tyder på att den faktiskt är. Endera är det så att polisdistrikten i hela Sverige skickar sina sämsta dumsnutar till Stockholm för att bli av med pådyvlade sillysnillen, plutredare, defekta & dubbeldumma dassdetektiver och debila batongsvingande dingbollar - eller så är standarden lika usel över hela landet - något jag betvivlar.

Polisen är inte det enda problemet.

Åklagare med ett storhetsvansinne som i gradtal överstiger intelligensen med en faktor 10 000 återfinns oftare i vår kära huvudstad än ute i regionerna. Christer van der Kwast, eller vad fan han heter, är ett utmärkt exempel på detta storstadsfenomen.

Hmmm...

Ja, och sedan har vi ju det där med domare som lider av exakt samma åkomma. Vänskaps-, penning-, och sexkorrumperade små maktfullkomliga svin som saknar all respekt för rättvisa, förnuftsbaserad balans, rättsrådighet, behaviorala insikter och i stort sett alla andra former av moral en normal människa kan tänkas känna, tänka, utöva och vara i behov av.

Rättssystemet är en stinkande skithög.

Ingen vill rota i sånt. Det luktar för illa då.

Redan Pontius Pilatus sa; "Jag tvår mina händer!"

Men det hade han ingenting för. Hans rykte stinker än i dag. Med all rätt. Sen kan händerna kännas hur rena som helst.

Nåja, Catrine da Costa får väl aldrig, om hon nu finns i något slags himmel, vilket jag hoppas, se sin eller sina avrättare dömda och i laga ordning fängslade och helst dödade, vilket senare jag hoppas, trots det dödsdomsmoratorium som råder i Sverige idag.

Ja, se just mordet på Catrine da Costa har varit så omotiverat svårt att utreda så jag börjar tro att endera en eller annan polis, åklagare eller politiker varit inblandade, eller rentav är direkt skyldig/skyldiga till hennes död.

Man funderar på vilka man förhört och vilka man låtit bli att förhöra. Och på vems order.

Packet håller ihop. Alla dagar. Alla år. Varje minut.

Javisst ja! Förlåt.

Ministrar är alltid oskyldiga. Och kungar. Prinsar. Domare. Högre statstjänstemän.

Glömde det.

Lennart Geijer var givetvis också oskyldig till varje form av horhärjande horribiliteter. Kurt Hajby existerade inte ens, men kunde ändå dömas.

CIA får hämta människor i Sverige, tortera dem och deportera dem rakt in i ännu mera tortyr och till slut till avlivning.

Den svenska polisen, de svenska politikerna och de svenska åklagarna ser inget konstigt i det.

Quite natural, my dear! We are all innocent! Nothing much to do about it! She/he had herself to blame.

Så, varför skulle någon bry sig om Catrine da Costa och det liv som aldrig blev av?

Ja, jag gör det. Inte för att det lär leda någonstans.

Skulle jag hitta ett endaste litet bevis på något fusk, hittas jag väl död under glasklara och fullt naturliga omständigheter.