Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

fredag 22 maj 2009

Gamla och sjuka har...



http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2933885.svd

...hittills fått stå för huvudnotan när finanskrisen hotar de besuttnas tillgångar, deras champagnegalopperande firande och deras belugaburkar.

Men nu går det allt för långt!

Ska dom döda behöva lida också?!

Äntligen en förnuftets röst...



http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2937197.svd

http://www.dn.se/fordjupning/europa2009/wallstrom-in-i-internetdebatt-1.871632

...i ett Europa där det mera hör till vanligheten, på regerings- och parlamentsnivå, att man glatt förråder sitt eget folks integritet och sina egna länders ungdomsgenerationer och servilt lägger sig platt för dollarstinna lobbyskurkar i varjehanda frågor.

Margot Wallström har enorma kvaliteter som EU-kommissionär. Det är bara att konstatera detta och uttrycka en djupt känd beundran för en maktmänniska som tycks ha både hörsel, syn och förnuft kvar.

Tänka sig bara - en makthavare som VERKLIGEN TYCKER att man ska lyssna på befolkningen!

Nu måste vi göra allt för att få upp henne på listan över utrotningshotade arter eller åtminstone få henne klassad som ett av de unika världsarven!

De är lika goda kålsupare...




http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_2935663.svd


...båda två!

Björklund är lika trovärdig som en påtänd apa med en femtonkronorssedel i tassen och Ulvskog är ju inte precis världens mest balanserade människa hon heller.

Hon inbillar sig tydligen att hon står över all kritik och om någon kritiserar henne ändå så kritiserar man också de, för henne, heliga väljare som hon annars skiter fullständigt i när det kommer till kritan!

Som debattörer i sakfrågor av olika slag är ju båda välkända som pålitliga leverantörer av ljummen luft och slagordsliknande futiliteter.

Sandlåda var ordet. Låt dom hållas. Men rösta för fan inte på nån av dom!

Stackars adelsmän...



http://www.dn.se/nyheter/varlden/sjalvmordsoro-efter-utlaggsskandal-1.871561

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2935395.svd

...som nu är ledsna, oroliga och dessutom överväger att begå självmord för att en tidning kommit på dem med fingrarna i den skattefinansierade kakburken!

Ja, det är verkligen synd om de överprivilegierade lorderna när de kanske inte kan få fortsätta att fuska till sig enorma summor, stjäla som kleptomaniska skator och dessutom bete sig utomordentligt löjeväckande utan reaktioner från omgivningen.

Vems fel är det då att dessa anakronistiska relikter från feodaltiden nu känner oro och funderar på självmord?

Jo då, det är den gamla vanliga visan. Det är pianisten som ska skjutas, det är kuriren som hängas - det är de avslöjande mediernas fel alltsammans, inte deras eget!

Usch! Jag måste vara psykopat på något sätt, för jag känner inte ett dugg empati med dessa Savile Row-shoppande svin, dessa Bentleyberoende bastarder och detta Rolls Royce-rattande rövarpack.

Självmord? För att man är ledsen för att man inte får fortsätta stjäla? Ja, jösses!

Hur var det nu nån av dom där tidiga kommunismkolporterande kalashnikovkaraktärerna sa? Jo det var nåt i stil med;

"Ger man kapitalisterna tillräckligt med rep så hänger dom sig själva!"

Nu förefaller det som om en kommunist till slut kanske ändå får lite rätt, i åtminstone ett avseende!

Vad är nu detta?




http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2933867.svd

Har regeringen skaffat sig elementära humanbiologiska kunskaper, eller är det bara SvD som sköter sitt jobb - det vill säga att berätta vad som händer och fötter?

Jag läser vidare; Jepp, det bara fortsätter;





Jaja, men jag kan i alla fall på rak arm säga att regeringen inte längre tycks ge Saab fingret och fortsatt ha mage att bjuda in de Saab-rekonstruktörer som knäar under arbetsbördan, med armbågen, samt att de nu gör tummen upp och visar lite hjärta i en svår situation!

Äsch!