Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 29 juli 2009

Jamen, så där är det ju med busschaufförerna!


Artikel i SvD...

Jag tror att det förhåller sig så att, när alla vårdinrättningarna i Sverige stängdes någongång i början på åttiotalet, så landade åtminstone trettio procent av patienterna, efter en kort och meningslös trafikutbildning, i en situation där de innehade inte bara ett busskort, utan också ett jobb som busschaufför åt ett eller annat kommunalt bussbolag.

Troligen ansåg man, på olika politiska nivåer, att var bättre att låta dom köra turbuss än att ha dom sittandes sysslolösa i ett litet vuxendagiskyffe,

Just den här bussföraren bet nån.

Oförargligt.

I alla fall i jämförelse med dom 20 000 busschaufförer som aldrig sett en enda film utom Bullit, eller möjligen nån sändning från Jyväskyläärallyt, och inte fattat att det finns andra sätt att framföra ett fordon än på just de sätt dom just åskådat.

Hmmm... Till saken.

Folk har försökt döda mig vid åtminstone tolv tillfällen.

Vid åtminstone sju av dem var det en busschaufför, mitt i stadstrafiken i Örebro, som stod för mordförsöket.

Endast min egen ninjaliknande sinnesnärvaro, utomordentliga körskicklighet vilken Michael Schumacher tiggde och bad om att få ta del av, snabba reaktionsförmåga, resoluta mod, simultana förmåga att skifta blick mellan sminkspegel och backspegel, förmåga att sluta titta i plånboken i rätt ögonblick, samt den erkänt överlägsna gåva som ger mig möjlighet att inmundiga enorma mängder knark och alkohol utan att det påverkar min körförmåga ett skvatt, räddade mig från att bli ytterligare ett offer för dessa multihjulsmarodörer!

Hmmmm...

Om nån busschaufför gnäller över detta blogginlägg; SUCK!

Jag spyr av vämjelse...


Artikel i SvD...
Artikel i DN...
...över detta vidriga, korrumperade, stinkande, imbecilla as, som utan att tveka kör över rättsmedvetna tjänstemän och åsidosätter lagen, till förmån för en stenrik kompis som vill ha lite tjolahejsanhoppsan med strandrätt, naturskyddsområden och allemansrätt..

Hon bör inte avgå. Hon bör hänga sig. Så fort som möjligt. Så sakta som möjligt.

Om hon inte gör det, så bör regeringen avsätta henne, ta ifrån henne alla pensionsförmåner, alla andra rättigheter hon kan tänkas ha förhandlat sig till och sedan beslagta alla hennes egendomar, samt därefter be henne dra åt helvete! Hmmm... Eller åtminstone tvinga henne att bosätta sig i Kosovo.

Jag brukar, med all rätt, gnöla över den totala bristen på moral bland politiker och högre tjänstemän inom statsförvaltning och rättsväsende.

Det här är bara ännu ett exempel på det totala folkförakt, den pyramidala nepotism, den stinkande megalomani som vidhäftar dessa satans demokratkväljande äckel, som utan att tveka tycker sig vara så mycket förmer än oss andra, att lagen inte gäller dem eller deras generöst spenderande protegéer.

Lagen är lika för alla?

Jaha ja. Pyttsan. Det var länge sedan det förhöll sig så. Så pass länge sedan, att det hittills aldrig har inträffat.

Marianne Samuelsson stinker. Länsstyrelserna stinker. Landstingen stinker. Regeringen stinker. Kommunerna stinker. Sverige stinker.

There is something rotten in the state of Sweden!

Indeed.

Vad händer nu då?

Ingenting alls. Jag lovar! Packet håller ihop. I alla väder. I alla lägen.

Man biter inte den hand som föder en. Inte när man är ett sedvanligt politiskt girigsvin.

Inget har hänt. Allt är som vanligt.

Gå och jobba Svensson!

Betala skatt så att nomenklaturan kan fortsätta frossa och bygga ut sina frälserevir, sina överlagliga rättigheter, fylla på sina kassakistor och ge förläningar till sina tjänstvilliga hjon, bidragsgivare, lobbyister och övriga penningförsedda sutenörer.

Den här vänskapskorrumperade (minst!) käringjäveln har varit språkrör för Miljöpartiet innan hon blev landshövding.

Detta är graverande för partiet, om man inte snabbt tar avstånd från henne, hennes uppenbara brist på moral, hennes uppenbara brist på respekt för lag, demokrati, rättfärdighet, folkvett, förnuft och sjukdomsinsikt.

Jag skulle tro att man gör det, om än i försiktiga ordalag. För försiktiga, skulle jag tro.

Vore jag miljöpartist så skulle jag spotta varje gång jag hörde hennes namn.

Hmmm...

Nåja, jag spottar, men jag är inte miljöpartist.

Har ni hört intevjuerna med hennes kolleger?

"Jaaaaaaahaja, jag kan ju inte uttala mig i saaaakfråååååååågan, meeeen visst ääääääär alla liiiiiika inför laaaaagen!

Ett skämt om något som är skämt.

Haaaaaaaahaaaaaa!

Sov gott och lita på att allt politiker och tjänstemän säger är sant!

I den ordningen.

Annars ligger du sömnlös.