Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

lördag 20 juni 2009

Det här ju en utveckling som dårarna...




Läs artikel i DN...


...i riksdagen bett om.

Man har skapat en lagstiftning som tvingat fram den här typen av tjänster och dom enda som vunnit på den lagstiftningens konsekvenser är en massa pedofiler som nu kan skydda sig mycket bättre än de tidigare kunde.

Hmmm... Ja, och givetvis de företag som skapat och nu säljer dessa tjänster.

Knäppgökarna i riksdagen hade givetvis kunnat sätta sig in i de här frågorna innan man fattade sina aningslösa och framlobbade idiotbeslut, men den metodiken används tyvärr väldigt sällan i svensk politik idag.

"Tjohejsan vad vi är beslutspotenta", gastar stollarna och trycker på knappen i pulpeten i riksdagen och vips har man gjort alla pedofiler jätteglada.

Kära (där ljög jag allt!) riksdagsmän och dito kvinnor; Ta nu bort dom där meningslösa toklagarna i stället och be det svenska folket om ursäkt för att ni försökt sälja ut en hel ungdomsgeneration till obsoleta skiv- och filmbolagsfetton i USA och för att ni begått lands- och folkförräderi på kuppen!

Alla kommer att acceptera ursäkten och tro på att det hela var ett misstag, eftersom det ju i stort sett är det enda ni gör i riksdagen. Hmmm... Ja, misstag alltså.



Jahapp, och Pontén fortsätter snacka en massa okunnig skit som han tror ska skrämma några tolvåringar till att köpa några miljoner CD-skivor till ockerpris.

Det enda han visar är att han inte har en aning om hur saker och ting fungerar på neeeetet!

Ja, Ryssland är ju en gangsterstat...



Läs artikel i SvD...

Läs artikel i DN...

...det vet varenda företagare som försökt göra affärer där.

Korruptionen i Ryssland är pyramidal, hotet om dödligt våld ständigt närvarande, utpressning vanligt förekommande, liksom välorganiserade och polis- samt politikerskyddade brottssyndikat.

Jag betvivlar inte ett ögonblick att Ingvar Kamprad har rätt i sina påståenden om att IKEA blivit blåst på 1,5 miljarder - men faktum är att riskerna för investerare i Ryssland länge varit välkända och där är nog Kamprad & Co knappast något undantag. Man har varit medvetna om riskerna.

Men hägrande storvinster har lockat och IKEA har trots riskerna gett sig in i leken.

Nu får man tåla den också.

Det där med att lagsöka kan han ju syssla med tills han blir blågrön av ansträngning, han lär inte nå någonstans alls med det. Rättsapparaten är lika rutten och korrumperad som den politiska sfären, så vill Kamprad komma någonstans får han nog ta och muta sig fram i de juridiska hierarkierna.

Personligen skulle jag inte ens försöka sälja min egen babuschka till en rysk affärsman, inte ens om jag blev lovad allt bly i Kolyma som betalning.

Det enda bly det vederlaget skulle kunna tänkas utgöras av, är nog bara en tolv-tretton gram hett sådant, snabbt levererat från mynningen på en Kalashnikov.