Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

fredag 15 maj 2009

Moderat är just vad hon inte är...

http://www.dn.se/nyheter/politik/lagforslag-ip-adresser-ska-lagras-ett-halvar-1.867054

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2902057.svd

...när hon gör precis ALLT för de amerikanska herrarna i den finansiella härdsmälta som idag kallas Corporate America!

De amerikanska lagstiftningsbeställarna har fått Beatrice Ask att ivrigt ranta, som flickorna gjorde förr på Malmskillnadsgatan, efter svenska medborgare att offra på det altare som används för att blota till musik- och filmindustrins Mammon.

Hennes uppdragsgivare, vilka ju knappast är de svenska väljarna längre, är arkaiska amerikanska stofiler, impotenta och inkompetenta företagsledare som inte kan eller vill höja blicken över isterbukarnas välvning och ta en titt på hur världen verkligen ser ut i dag och hur den fungerar - och långt mindre att fråga någon om hur den utvecklas och kommer att bli.

Beatrice Ask har sedan en tid, villigt och utan att tveka sällat sig till och med lust och engagemang börjat arbeta för denna skara av obsoleta och osannolikt obskyra "offer" för en utveckling dom inte såg komma och som dom inte förmår att notera ens när den bankar dom i skallen med slägga.

Det är inte utan att man börjar undra vilka belöningar hon ser fram emot i framtiden efter detta patetiskt okritiska samarbete med brontosaurerna i USA - ett land som idag gömmer barnamord bakom begrepp som "collateral damage" och som anammar tortyr och också i övrigt praktiserar en generell etisk anomi i sitt rättssystem.

Det säger en del om Beatrice Ask. "Säg mig vem du umgås med, så ska jag säga dig vem du är..." Ska man vara positiv så kan man väl säga att hon gett konservatismen ett ansikte - men då i sämsta möjliga bemärkelse.

Ja, jag förstår om många hoppas på att hon ryker all världens väg i nästa riksdagsval. Jag gör då det.

Men blir det bättre om en SAP-ledd regering tar över? Knappast. Mona Sahlin som "leder" partiet är ett spån och Beatice Asks företrädare, leksaksadvokaten Thomas Bodström, var ju den som inledde attackerna mot det svenska folkets integritet.

Så hur blir det då? Ja, inte fan vet jag! I alla fall inte exakt. Men bra blir det inte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med till fullo.

Hur kunde det gå så snett? Varför försvarar inte några politiker medborgarnas rätt till integritet?

Kurt sa...

Nåja, det är väl bara logiskt att alliansregeringen som vill privatisera allt annat, också har låtit privatisera sitt eget arbete. I detta fall var det det amerikanska nöjesindustrin som betalade mest för att få skriva denna lagrådsremiss. När det gäller lagrådsremissen om organiserad brottslighet, så vanns det kontraktet av Hells Angeles Sweden.