Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 20 maj 2009

Det skulle jag också ha gjort...



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2929245.svd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/flyktingfamiljer-lamnar-vannas-efter-trakasserier-1.883669

...liksom förmodligen hälften av ortsbefolkningen - om dom kunde.

Det är nu en gång så att när enfalden, självtillräckligheten och den inbillade genialiteten möts, ingår hjonelag och befäster denna oheliga allians genom blodsutgjutelse så uppstår ljuv musik!

Kasta sten in i barns sovrum? Ifall det kanske skulle kunna finnas någon skyldig i huset?

Ja, sånt gör bara dom dumma, dom lättledda, dom som aldrig tvivlar och som aldrig svävar på målet - kort sagt dom som kommer att ta första bästa chans att jobba i första bästa koncentrationsläger dom kallas till tjänstgöring i. Ja, och om dom får lön så är det bara en bonus.

Jag har hört så många säga följande; "Aldrig att jag skulle ha kunnat göra nåt sånt! Jag skulle ha vägrat, jag!" Ja, alltså när det varit tal om Hitlers, Stalins, de röda khmerernas och alla de andra genocidörernas förehavanden. För att inte tala om dom som avlossat George W Bush´s barnamördande "precisionsmissiler".

Alla som säger så och inte svävar på målet är idioter.

För dom har inte förstått. Hur lätt det är. Att ryckas med. Om man bara är en människa, vilken som helst. Med behov av uppskattning. Motivation. Kärlek. Samhörighet. Ledarskap. Ideal. Syndabockar.
Exemplen är många.

Civilkurage, etisk medvetenhet och integritet är det enda som kan få en enskild människa att höra disharmonierna, falskheten i de skrällande marschmelodiösa cymbalerna och den förljugna gestikulaturen i dirigentens anförande av denna ljuva musik.

När Hitler mötte Goebbels och Himmler så uppstod den ljuva musiken.

När Al Capone mötte Johnny Torrio så uppstod den.

När Karl Marx's och Friedrich Engels teorier mötte Trotskij och grabbarna, ja då uppstod den.

Ljuv var musiken minsann, men dom som lyssnat till den var döda när Alfonsos grabbar stängt fiollådorna, när Himmlers pojkar hämtade ut kanistrarna med Zyklon B ur gaskamrarna och när ryska revolutionen lugnade ner sig efter ett besinningslöst massmord och när Stalin låg på en lit de parade som alla ännu levande längtat länge efter.

Visst, ganska långt från Vännäs alltsammans - rent geografiskt sett. Men knappast i offrens ögon. Same shit. Same difference. Men inga döda där. Hittills. I Vännäs alltså.

Skräck. Psykopatisk brist på inlevelseförmåga. Demonisering. Xenofobi. Brist på civilkurage. Oförmåga bilda sig egna uppfattningar baserade på enbart det egna intellektets iakttagelser. Luddigt. Lögner. Rykten. Ridikularisering av offren.

Allt är bekant. Stanken är densamma. Förmodligen är människorna desamma också. I vart fall deras psykologiska profiler.

Allt förändras. Men ändå ingenting. Därför att vi är människor. Som äter, ser ut som och beter oss, som de svin vi betraktar såsom varande oss underlägsna i alla avseenden.

Underlägsna?

Ja det vete fan!

Jag har då aldrig sett ett svin i uniform eller i en lynchmobb! Hmmm... Missförstå mig inte nu - rent semantiskt!

(Jag avser nu ett riktigt äkta svin, ett ur släktet Sus Scrofa och/eller Sus Scrofa Domesticus - en tämligen fredlig varelse utan några som helst sympatier för nassarna med stort N, men däremot med en avföring som som intill förväxling stinker likadant som utandningsluften hos swastikadyrkarna och böghatarna.)

I överförd bemärkelse? Ja se då har jag skådat många svin i uniform!

Attans också! Det här skulle ju handla om situationen i Vännäs idag. I månaden maj, år 2009!

Hmmm... Ja, det är ju det det gör! Och om resten av Sverige, Europa och världen. Idag. Nu.

Äsch, nu är det nog ingen som förstår vad jag menar. Men för att förtydliga för dem som inte uppfattat budskapet - jag gillar inte stenkastande lynchmobbar ett endaste dugg. Var dom än uppträder. Vilka än offren är.

Läs även;

http://www.dn.se/nyheter/sverige/familjer-tvingades-fly-vannas-1.863564

3 kommentarer:

Göte Borg sa...

Det hjälper inte att vara mångordig om man bara säger samma sak med dessa mängder av ord. Våga se sanningen. Jag försvarar inte attacker mot Irakierna, men vi får i Sverige inte prata om de oerhörda problem som invandringen skapar. Det stora problemet med etniskt våld i Sverige är invandrares våld mot svenskar. Media snedvrider all rapportering. Man rapporterar ytterligt lite, inget alls eller mörkar etniciteten när invandrare begår brott. När svenskar begår brott skriver man gärna ut detta. I Vännäs-fallet finns lite alternativ info:
Ur Västerbottens Folkblad:
http://www.folkbladet.nu/?p=145588
Tonåring överfallen
En tonårstjej hade några dagar tidigare blivit överfallen av tre tonårsflyktingar.
Flickan blev slagen i ansiktet: hon förlorade en tand; fick ett blått öga och en skada vid tinningen, enligt kamrater till henne. Överfallet är polisanmält.
En som var med
- De hoppade på henne bakifrån och sade bara att det var fel person när de såg vem det var, säger en tonåring som var med på fredagskvällen.
En av flyktingpojkarna som misstänks för överfallet på flickan har också enligt vittnen dragit kniv och hotat andra ungdomar. Och det helt öppet.
Dessa händelser tillsammans med andra incidenter ska ha varit den tändande gnistan till helgens bråk.

Vidare:
“Vill bara ge igen”
– Det hade absolut ingenting med rasism att göra. Man ville bara ge igen, säger en tonåring som greps av polisen både på fredagskvällen och på lördagskvällen.
Ungdomarnas tolkning får stöd av en invandrad näringsidkare med god insyn i tätortens ungdomsproblematik.Han hävdar att många tonårsflyktingar beter sig som om de fortfarande befann sig i Irak och andra hemländer.
– Det är flyktingarna som startar bråken, säger näringsidkaren och tillägger att många av dem saknar all kunskap om svensk lagstiftning och den kultur de kommit till.
– De måste få gå kurser med tolk så att de får lära sig svenska regler.
Meningsfullt arbete och praktik skulle också minska problemen .
– Det räcker inte med att bara betala ut socialbidrag…

Lars G. Göransson sa...

Polis, åklagare, jury, domare och bödel på en gång va?

Men det är ju bra att någon vet exakt vad som hänt i Vännäs och man kan väl nu, efter att ha läst din noggranna och givetvis helt objektiva utredning konstatera att det är som vanligt - allt är flyktingarnas fel, från början till slut!

Hmmmm... Men jag väntar nog ändå på andra utredningar innan jag bestämmer mig alldeles...

Illwill sa...

Nå, nu har du fått tid. Hur gick det, Lars?

Tror du fortfarande på lögnerna i den regimkontrollerade median eller har du lärt dig finna sanningen genom alternativ media?

Flyktingar? Du, 5% av de som kommer till Sverige räknas som flyktingar. Bara för att regimkontrollerad media pumpar ut sin propaganda så betyder inte det att du MÅSTE tro på skiten. De är inte flyktingar. Kolla scb om du inte tror mig heller (deras utredning kanske du litar på? eller litar du bara på sådana som visar att alla är flyktingar och alla är offer?).

Men jag kan säga så här...det här är scenariot i Vännäs och i stort sett varenda stad i Sverige:

Svensk idyll
Invandrare
Brott (våldtäkt, misshandel och i vissa fall mord...rån/stöld konstant)
Tryggheten borta
Flickorna förolämpade och hotade, pojkarna rädda

Vad då några i Vännäs gjorde var att efter lång tid med brott fick nog och i desperation försökte försvara sig. Något sådana som DU uppenbarligen har problem med, för man ska ju låta polisen sköta det? Polisen löser 6% av alla brott i Sverige, 10-18% (beroende på län) av alla våldsbrott. Kan hälsa dig att min tilltro till att polisen ska hjälpa till är rätt naggad i kanten.

Väx upp, vakna upp, du har fel.