Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 20 maj 2009

Bang, bang! Your'e dead!



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2927135.svd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/berusad-polischef-vid-skottlossning-1.870981


Jajamensan, nu har leksaksgrabbarna i spräng- och trängtrikåer tagit över! Då blir det som det blir, nämligen lattjolajban med människors liv och lem! Automateld tack!

Civilt sett finns inget farligare än en fullbeväpnad insatsstyrka! Den är packad (pun intended!) med killerwannabees, vapenfreaks och en samling idioter som skulle vilja platsa i Främlingslegionen men inte gör det, samt en radda bodybuilders med ett minst sagt grumligt intellekt och skallen full av ryssfemmor. Öh, ja och en rejäl packe övertygelser om att "vi" är bättre än "dom"!

Hmmm... Mittåt - civilt sett finns det inget farligare än en fullbeväpnad sådan insatsstyrka med en aspackad chef!

Ja herrejävlars!

Ett gäng bicepsfixerade, steroidknaprande och skräckslagna apor, med en chef som får Jackie Arklöv att te som som en svensk Supernanny, går loss i sina fördomars värsta våta dröm och brassar på med automateld i ett svenskt villaområde!

Är det verkligen tävlingsskyttar och jägare som ska avväpnas?

Nej, det tycker inte jag.

Det är den här typen av "bushatande" insatsamatörer och självutnämnda snabbdomare som ska avväpnas! Dom behöver inga vapen för att må bra. Dom kan sparka livet ur människor som dom brukar, helst gripna, grundligt handfängslade bakom ryggen, på snuthäckarna runt om i Sverige - kanske framförallt i förorterna runt Stockholm och då speciellt Täby, och må lika bra av det som att skjuta vilt bland svenska villor.

Jaja, det här var i Norrland!

Men enda skillnaden är att idioterna i Norrland pratar långsammare och mindre än idioterna i stockholmspiketerna. I norrland håller idioterna käft när rättegången blir av. I Stockholm ljuger dom så in i helvete!

Hmmm... Vad händer nu då? Ja, troligtvis ingenting. Varför skulle det göra det?

Hittills har ju dom senaste årens polisiära avlivningar av t ex sinnesförvirrade och skräckslagna schizofrena inte lett till en enda fällande dom. Den rättsliga förståelsen för olämpliga, inkompetenta och kraftigt våldsbenägna poliser är enorm.

Chefen var full som ett svin men i det här fallet dog ju ingen i skottlossningen så vaffan - lite får man ju bjuda på som svensk! Ingen lär bli åtalad eller mista jobbet för det här.

Hmmm... Dom där EPA-snutarna har alltså haft vapnen inställda på automateld. Intressant. Den som vet ett enda skit om skytte förstår att automateld är fullständigt värdelöst eftersom det är rena slumpen om man träffar nåt efter första skottet.

Det finns inte en seriös soldat med fullvärdig utbildning som har vapnet inställt på automateld - om det inte är så att man utsätts för ett massivt stormanfall rakt framifrån och i en någorlunda vågrät vinkel.

Detta var ju knappast fallet här, varför jag återkommer till tjatet om leksakspoliser med stora hjältedrömmar och liten kompetens!

Hmmm igen...

När jag tänker efter så tror jag att jag förstår varför chefen var full. Jag skulle nog också ta till flaskan om jag var chef för såna dumskallar och tjänstgjorde i en så pass pissig organisation!

Nu väntar vi bara på åklagarnas slutgiltiga och lojala fastläggande om att det var nån som ramlade i trappan och slog ihjäl sig av sig själv, varpå alltsammans läggs ner!

Inga kommentarer: