Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 17 juni 2009

Dom blir bara galnare och...


http://www.dn.se/nyheter/sverige/miljopartist-gripen-i-riksdagen-1.893115

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3076489.svd

...galnare, dom där knasiga knapptryckarklantarna i riksdagen!

Att polisanmäla det inträffade var naturligtvis ett utslag av ren idioti, men troligtvis också av det utbredda storhetsvansinne dessa pladdrande plenisalspotentater, kanske inte lider, utan mera tycks njuta av.

Jag är tämligen obenägen att ställa mig sida vid sida med en miljöpartist, men i det här fallet gör jag gärna ett undantag och håller till fullo med Ewa Larsson om att riksdagens agerande är häpnadsväckande, egendomligt och ett meningslöst resursslöseri.

Beslutet att polisanmäla henne och hennes kärnkraftsskyende kompisar måste ha tillkommit utan någon som helst rimlighetsbedömning, konsekvensanalys eller ens något knäppgökstest, något som knappast kan betecknas som förvånande.

Det är ju en förfarandebrist som kännetecknar allt flera av de beslut som numera fattas i denna måttligt demokratiska inrättning.

Kan det vara så att dom har för lite att göra i riksdagen?

Att sitta och glo som en drogad apa på en ja- och en nejknapp och försöka minnas vad partipiskan sagt att man ska trycka på, och när man ska göra det, kan ju knappast betecknas som full sysselsättning.

Ja ja, vi får hoppas att åklagaren gör det där knäppgökstestet och den där rimlighetsbedömningen och omedelbart lägger ner utredningen kring detta, som riksdagen tydligen upplever det, fruktansvärda angrepp på de integritetsälskande ickemänniskor som införde FRA, Ipred med flera lagar, och som idag påstår att dom inte riktigt visste vad det var för beslut dom fattade.

Inga kommentarer: