Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 13 maj 2009

Nu vaknar väl mammamaffian!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2882517.svd


http://www.dn.se/nyheter/sverige/skyldig-till-terrorbrott-1.864505


Rättegången verkar ju ha gått rätt till. Domen ter sig trovärdig. Vad än straffet blir så kommer det att ligga inom ramarna för den amerikanska straffskalan. Inget att säga om det. Bara bra att ännu en terrorist tas ur ruljangsen och förhindras medverka till flera mord på oskyldiga.

Men det hör liksom till saken numera, att när en människa med en aldrig så vag anknytning till Sverige döms för utomordentligt grova brott utomlands, så piggnar den sanslöst mördarälskande svensk-internationella hönsmammamaffian till.

I princip tycks det räcka med att man bott ett tag i Sverige för att man automatiskt ska betraktas som oskyldig, som utsatt för ett justitiemord och givetvis som en betydligt bättre människa än alla de andra i samma fängelse.

Så var det t ex med Annika Östberg, en närmast helgonförklarad och skinande snövit polisavlivare, som ju kunde åtnjuta ett solitt och brett stöd för sin sak - från namninsamlingar, gratisadvokater och UD-tjänstemän till regeringsmedlemmar!

Men hon var ju skyldig. Enligt amerikansk lag. Det var inte första gången heller. Hon begick ju sina brott, precis som Oussama Kassir, på amerikansk mark - och då får man man väl ändå packa sig till att acceptera att amerikansk lagstiftning gäller.

If you can't do the time, don't do the crime! I alla fall inte i USA.

Nu väntar jag bara på att dessa dråpardaltare med gråterskegriller ska upptäcka att det sitter ännu en svenskanknuten missdådare i ett amerikanskt fängelse och väntar på en uppbackning som svenska tonåriga våldtäktsoffer kan se sig i snaran efter!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, riktigt träffsäkert formulerat!

Anonym sa...

Det sker säkert just nu ett intensivt mobiliserande bland mediavänstern för att rädda den stackarn. Det skulle faktiskt vara uppfriskande med en öppen debatt om vad definitionen på en svensk är. Det blir lätt lite snedvridet med benämningen "svenskar" hit och dit. Man skulle kunna citera Etiopiens justitieminister när Svenska myndigheter krävde att en "svensk" omedelbart skulle friges och få resa till Sverige: "Svensk? Han är inte svensk! Han är Etiopier, det kan väl vem som helst se" Underbart klarsynt uttalande. Vi skulle behöva lite mer av den synen i Sverige.

Lars G. Göransson sa...

Hmmm... Nja, tja mjaaa...

Inlägget var inte menat som något slags xenofobiskt antiflyktingfäkteri - utan mera om hur den svenska synen på brott och straff skiljer sig åt, beroende på om brottslingen har någon sverigeanknytning eller inte.

Det är dessutom en lätt drift med tycka-synd-om-proffsen på alla samhållsnivåer...

Anonym sa...

Ja här i Sverige hade han nog fått en klapp på kinden, ett bidarg och på sin höjd en uppmaning att inte göra om samma sak igen.
Lås in skiten och glöm nu bort det här och skriv om viktigare saker.
Västsammhället klarar sig utan hans kunskaper.