Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

tisdag 5 maj 2009

Kryptofascismen...

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2835605.svd

http://www.dn.se/kultur-noje/nytt-internetprojekt-oroar-i-storbritannien-1.858394


...blir allt öppnare och fräckare! Detta så till den milda grad, att den snart kommer att vara en helt ohöljd fascism, utövad av dem som säger sig värna allra mest om demokratin - nämligen våra enfaldiga, omättligt makthungriga och nära nog psykotiskt paranoida pajaspolitiker!

Till sin hjälp har de hämningslösa hantlangare i Stasi-, KGB- och Gestapoliknande spionpolisiära organisationer som under varierande namn idag vädrar morgonluft i västvärlden!

Framförallt handlar det om Internet, om de nya möjligheterna att fritt utbyta information, kritisera, påkalla uppmärksamhet, debattera och i ett internationellt nätverk av fria in- och åsikter hålla ett öga på vad folkförrädarna i regeringar och lagstiftande församlingar egentligen pysslar med.

Just den här artikeln handlar om Storbritannien, men det är ju precis likadant i Sverige där den sittande riksdagsförsamlingen, huvudsakligen bestående av förnöjt nöffande nollor, drivit fram och infört integritetskränkande, frihetsinskränkande, registrerande och, för en riktig demokrat, synnerligen generande lagar i form av IPRED, FRA m fl.

Bristen på moralisk ryggrad, bristen på förmåga att rätt värdera de hot vi står inför, bristen på respekt för integritet och demokrati skär rakt igenom partigränserna, rakt över de illusoriska och praktiskt taget obefintliga skrankorna mellan de politiska blocken.

Detsamma gäller den pyramidalt ynkliga feghet och skräck för att lämna ifrån sig makt, som vidlåder de "folkvalda" lydhjonen i riksdagen, ett överprivilegierat och underpresterande pack som ständigt befinner sig i ett ömkligt hukande inför de vinande partipiskorna från männen och kvinnorna med nycklarna till kassaskrinet och rummet med de delikatessdignande trågen och hoarna!

Fria människor som fritt utbyter tankar och åsikter, som fritt berättar för varandra om upptäckter och insikter samt fritt rotar i den politiska dynghögen - ja DET tycks våra miserabla maktmänniskor anse vara ett hot mot demokratin det!

Jag tycker tvärtom jag!

1 kommentar:

Tanja Bergkvist sa...

Är det inte farligt att stänga folk ute från internet? Då kommer ju kritiker att organisera sig mot vansinnet IRL, kan man ju hoppas :-)