Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

tisdag 19 maj 2009

Det är klart att han är jävig!

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_2918405.svd

Se även; http://bewareoffools.blogspot.com/2009_05_13_archive.html

Han är dessutom en rätt så läskig representant för den rättsröta som sakta sprider sig över Sverige, i och med att han har lyckats tubba en eller annan juristprofessor som hävdar att han inte är jävig - eftersom man i så fall, alltså om han skulle betraktas som jävig, skulle behöva ta om flera hundra andra mål där domaren varit jävig eller kan misstänkas ha varit det!

Snacka om cirkelresonemang och fullständig brist på etiska normer. Han är alltså ojävig i Pirate Bay-målet därför att det vore opraktiskt om han betraktades som jävig!

Domaren själv anser att han inte varit jävig därför att han själv anser att han inte varit det! Snacka om cirkelresonemang!

Jag kan garantera att minst 90 procent av alla blånekande han dömt i hela sitt domarliv har fört exakt samma resonemang i rätten. Men då har denne domare givetvis lämnat resonemangen därhän utan att beakta dem! Det tycks som om att alla ska acceptera att få sin skuld bedömd av en domare, men inte domaren själv. Han ska döma sig själv han! Snacka om att vara jävig i DEN processen!

Den här mannen har dragit skam över domstolssverige och fått hundratusentals människor att känna avsmak inför den processrättsliga anomi som breder ut sig i landet - och skräck inför utsikterna att tvingas till rättslig underkastelse och bestraffning av korrumperade rådmän och politiskt reträttplacerade nämndemän, efter ett eventuellt ingripande av polis och åklagare.

I just det här fallet var det ju illa nog att de politiskt tillsatta nämndemännen, som utan att begripa ett skvatt av sakfrågorna, glatt dömde som hussarna i riksdagen ville att de skulle göra.

Men det som kommit i dagen om den aktuella domaren gör saken tusenfalt värre.

Likhet inför lagen? Glöm det!

Inga kommentarer: