Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 13 maj 2009

Aj, aj, aj, det bultar och det bankar!

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2887073.svd

Än en gång går Svenska Dagbladet, i likhet med större delen av svensk dagspress, fullkomligt okritiskt på och anammar siffror publicerade av ett så kallat "bransch-organ", ett organ som jag själv skulle vilja definiera som själva arslet på den oformliga amerikanska egohelgande bolagskulturellt fettdyrkande och advokatyrdrypande, spin doctorinfekterade cancer som heter Corporate America.

Har ingen av SvD:s journalister hört talas om lobbying? Har ingen hört talas om blatant lögn? Har ingen hört talas om "overkill"? Har ingen hört talas om journalistik?

Som vanligt handlar det om vilka fruktansvärda förluster dom gör, dom stackars svinrika, överdebiterande, underpresterande aparslen som tillverkar mediokra program som oftast ingår när man köper en datorjävel bestyckad med en eller två av Intels numera fastlagt kriminellt saluförda processorer!

Underbemannade i svensk press? Ja men vaffaaaan, ta inte in skit som ni inte läst eller förstått innebörden av!

Sakfrågan? Ja, kära "journalist" undersök för helvete och visa bevis! Sitt inte och fjanta i Quark Express och tro att allt du får in i datorn är sant! Och du, OM det skulle vara sant - fråga dig varför! Du har ju lön, din slöe fan!

Inga kommentarer: