Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 3 juni 2009

Äsch, sånt händer ju...



http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_3002527.svd

http://www.dn.se/ekonomi/telia-tog-dubbelt-betalt-1.882843

...och Telia tar ju konsekvenserna av sitt misstag och slantar upp 100 bagis i samtalstid till dem som drabbats. Det motsvarar ju mer än väl vad dom själva kräver om man inte betalar räkningen i tid.

Det tycker jag är helt OK och bra mycket rejälare än t ex Försäkringskassan och en massa andra som överhuvudtaget har svårt att sköta betalningssystemen - både ut och in - och det betydligt sämre än Telia.

Där är det inte tal om någon kompensation inte!

Shit happens. Kaste den första stenen, som själv är utan skuld!

Alla kan begå misstag. Ber man kunderna om ursäkt och kompenserar så ska man väl inte hängas ut som nåt slags förbrytare för det.

Men visst, jag håller med dem som säger att man ska ha koll på sina konton. Fast då handlar det om värre grejer än en dubbelfakturering från Telia som ju är lätt identifierbar och enkel att rätta till.

Det är värre med de finansfintande aporna som kräver dröjsmålsränta på räkningar man aldrig fått, bluffsvinen som skickar varor man aldrig beställt eller som skulle ha varit ett "prov", och därefter skickar räkningar, med flera dylika bluff-företag.

För att inte tala om vad politikerna låter fackpampar, giriga direktörer, finansfjollor och liknande pisspottor göra med dina pensionspengar!

Att jämställa Telia med dem, bara på grund av ett misstag, är rena justitiemordet.

Så det så...

Inga kommentarer: