Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 3 juni 2009

Han har så rätt...



http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_2999695.svd

...och det blir allt mer uppenbart att det är bättre och säkrare att förvara sitt livs besparingar under kudden hos en smällfet knarkhora i Pireus hamnkvarter, än att låta våra politiker ta hand om dem.

Men de egna pensionerna säkrar dom utav helvete, dom inkompetenta förbannade snyltarna. Det går ingen hungrig från riksdagsarbetet, det kan jag lova.

Där kan det till och med bli frågan om en kraftigt ökad levnadsstandard när man slutat "jobba" - det vill säga att trycka på en knapp enligt partiledarens instruktioner.

Men mina pengar lirar dom obehärskat med - det som blivit kvar sedan dom försett sig själva alltså - fixar med fondbolag, petar in högvis med enfaldiga skitkärringar och psykopatiska och kleptomana dårdirektörer i pensionsbolagsstyrelserna, så att också dom kan förse sig av vårt sparkapital.

Nu väntar jag bara på ett politiskt förslag om tvångseutanasi för pensionärer som inte klarar av att leva på det lilla som blivit kvar, sedan packet i riksdagen och hela den nepotistiskt tillsatta nomenklaturan stulit färdigt.

Lyssna på sakkunniga? Det gör aldrig en politiker! Dom vet ju alltid allt bäst alldeles själva.

Rösta på Piratpartiet!

Inga kommentarer: