Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 17 juni 2009

Fattar Reinfeldt & Co nu...


Läs artikel i SvD...

Läs artikel i DN...

...vad det är för skillnad på en låtsasdemokratisk svensk regering och på ett verkligt och effektivt arbete för reell demokrati och mänskliga rättigheter?

Jag undrar det...

Reinfeldt och hans maktgalna riksdagsproselyter står nog närmare ayatollorna än vi tror, vad avser lystnaden efter att kränka människornas integritet, rädsla för folkbestämmande, brist på lyhördhet för medborgarnas behov och det patetiska behovet av ha total kontroll över varje del av en medborgares liv.

Folket bakom The Pirate Bay gör nu, på ett par dagar, mera för främjandet av demokrati och mänskliga rättigheter i Iran, än vad de svenska ordbajsande regeringspajsarna gjort under tre decennier.

Här ser vi skillnaden mellan kompetens och inkompetens, mellan sant engagemang och liknöjdhet, mellan en verklig strävan efter demokrati och meningslöst pladder, mellan handlingsmänniskor och frökenaktiga fjantar.

Skillnaden är tydlig. Det är bra.

Rösta på PiratPartiet i nästa riksdagsval!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så jävla sant!!

Anonym sa...

Riktigt bra blogginlägg.
TPB har våra frihetsvänner sedan 2004, äntligen börjar de äldre och "media" förstå hur det ligger till.

Tha Guy sa...

The Priate Bay gör ett jättebra jobb och all heder till dom men, du verkar ju helt bränd!

"Här ser vi skillnaden mellan kompetens och inkompetens, mellan sant engagemang och liknöjdhet, mellan en verklig strävan efter demokrati och meningslöst pladder, mellan handlingsmänniskor och frökenaktiga fjantar."

Var det mest skrattretande jag läst. Har du ens tittat fram under täcket du verkar legat o surat under i 3 decennier.

Piratpartiet består ju av ett gäng jönsar som bedriver dagispolitik.

Jocce Hedberg sa...

@ The Guy

Utomordentligt inlägg! Du beskrev dig själv i bisatsen i öppningsmeningen.

Du kommer inte med ett enda argument genom hela inlägget utan ordbajsar bara fram en radda med ogrundat tyckande.

Starkt jobbat!


@ Se upp för dårarna!

Skön analys som för övrigt är totalt sann. Politikerna är ett gäng nötter, "frökenaktiga fjantar" och annat klåfingrigt patrask. Jag kunde inte hålla med dig mer.

@ Alla vettiga människor i SE-regionen

Rösta PP i RV så vi slipper de här jävla jönsarna vi nu har i riksdagen och istället får in lite sunt förnuft, frihetskamp och kompetens.

Lars G. Göransson sa...

Hejsan The Guy!

Hmmm...

Ja visst är jag troligen värdelös. Det visar ju både FRA- och Ipredlagen.

Vi jönsar som intresserar oss för TPB och Piratpartiet och de budskap dom förmedlar är visst alldeles värdelösa.

Utom när det ska dömas ut några hundra miljoner i skadestånd för ingenting - då är vi värda hur mycket som helst!

Men det var trevligt att du fann alltsammans skrattretande. Men jag ler jag med, ska du veta!

Niclas sa...

Det som är tråkigt är ju att enfrågepartier vill iallafall jag inte rösta på - det finns för mycket dumt som kan hända (Sahlin som statsminister är det som hindrar mig i mitt fall) - och så fort PP deklarerar en ställning i några andra frågor än integritets- och frihetsfrågor kommer man sannolikt sumpa ungefär halva väljarunderlaget.

Vi behöver PPV och PPH, Piratpartiet Vänster och Höger. Bägge lovar att i alla lägen stödja frihetsfrågor, men i övriga fall stödja respektive block (då Sverige i RV 2010 i allt väsentligt är ett tvåpartival)?

Anonym sa...

Niclas,
till valet 2010 kan det nog bli så att fler förstår att höger - vänsterskalan är förlegad. Arbetare finns ju knappt längre exempelvis, de är ju ersatta av datorer och robotar, så något "arbetarparti" lär int få många röster framöver.
/Kalle

Anonym sa...

Det där var ju iofs rätt provocerande, lite som när Gudrun Schyman påstod att svenska män beter sig som talibaner. Men i princip tycker jag du har helt rätt. Det går ingen skarp gräns mellan internet och resten av samhället. Antingen fattar våra politiker inte det eller så fattar dom alltför väl... Dom tror sig tydligen komma undan med sina förslag om att begränsa brevhemligheten, yttrandefriheten etc på nätet. Sorgligt och patetiskt är det, och det är bra att några vågar säga ifrån. Själv gick jag över från Alliansen till PP i EU-valet och kommer göra detsamma 2010. Hoppas fler hänger på.