Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

lördag 16 maj 2009

Usch! Fy! Tvi!

http://www.dn.se/sthlm/attack-mot-moderata-valarbetare-1.867758

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2906449.svd

Jag förstår inte hur människor kan bete sig på det sättet - i alla fall om dom inte är sjuka, arbetslösa, rättslösa och ständigt utsätts för grova integritetskränkningar av en moderatregering som är alltför upptagen med att snaska runt i utrymmet mellan amerikanska direktörsskinkor, för att kunna ha tid över för en smula empati och förståelse för den egna befolkningen.

Ja, jösses så hemskt detta dåd är! Rena rama hotet mot demokratin! Ja, det är ju vad man brukar säga när folket visar vad dom tycker.

2 kommentarer:

Anders @ ungsvensk.se sa...

Ja, nu kanske folk vaknar och inser vad Sverigedemokraterna utsätts för hela tiden. Det måste väl till att ett etablerat parti drabbas för att folk ska få upp ögonen för det enorma hotet från extremvänsterna i detta land och att demokratin och yttrandefriheten i praktiken är kraftigt beskuren för vissa grupper som inte delar extremvänsterns åsikter.

Anonym sa...

Eftersom det mycket tydligt framgår av ditt blogg-inlägg att du är emot demokrati rekommenderar jag att du flyttar till något av följande länder omedelbart: Ryssland, Kina, Cuba, Zimbabwe. Finns också massvis med underbara länder i Mellanöstern och Afrika.