Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

lördag 16 maj 2009

Pajaspolisiära prioriteringar!

http://www.dn.se/nyheter/varlden/35-gripna-vid-prideparad-i-moskva-1.867627

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2905037.svd

Jaha, här har vi alltså ett land där extremt grov organiserad kriminalitet är ett jätteproblem och där det när som helst kan dö ett par hundra barn i någon skola för att terrorister ostört kunnat ta sig dit med sina bomber.

Vad gör man då som polismästare?

Jo, man prioriterar det hemska gayfolket, attackerar, misshandlar och arresterar alla brutala homosexuella våldsmän och fruktansvärt farliga flator när de har mage att trippa omkring på Moskvas gator i allsköns ro och med en sång på läpparna!

Ryssland är ett skämt. Korruptionen är fruktansvärd. Myndigheterna utövar terror mot utländska företag om de inte har vett nog att betala gigantiska mutor till farbröderna som bevakar "godkänt"-stämpeln med hökögon.

Den våldsamma välorganiserade och extrema kriminaliteten sträcker sig långt, långt in i Kreml. Mordstatistiken är så hög att om mord var radioaktiva så skulle Geigermätaren storkna. Ryssland ligger också någonstans i mitten av topp-5-listan över länder som skitar ner vårt jordklot och som fullständigt struntar i alla avtal man ingått om att bygga reningsverk etc. Listan på hur ruttet Ryssland är kan göras bra mycket längre, men detta får räcka...

Jag skulle kunna komma med ett redigt batteri med förslag på hur Ryssland skulle kunna börja lösa sin enorma problem därhemma och öka sitt anseende internationellt.

Inget enda av de förslagen innefattar misshandel och massarrestingar av HBT-människor, det kan jag garantera.

Men det där med polisiära prioriteringar är inte bara ett ryskt problem.

Våra ministrar och våra riksdagsmän har ju sett till så att svenska poliser tvingas jaga 12-åriga fildelare tillsammans med representanter för amerikanska utsugarbolag, i stället för att ta i tu med gäng- och gatukriminalitet, människohandel, organiserad ekonomisk brottslighet, mord, inbrott och så vidare.

Knappast polisens fel. Men det är politikernas!

Precis som i Ryssland.

5 kommentarer:

Daniel H. sa...

Angående ryssarnas behandling av bögaktivisterna, vänta bara till islam tar över Europa (de är på bra väg) - då kommer bögarne att yla av skräck...

Lars G. Göransson sa...

Hmmmm...

Om jag har förstått din kommentar rätt så måste din kombinerade homo- och xenofobi bereda dig mycket lidande, ångest och existentiell oro, samt skapa en betydligt sämre livskvalitet än du annars skulle ha kunnat ha.

Nåja, det finns idag mediciner som kan dämpa sånt där. Men då måste man ju be om hjälp först.

Lars G. Göransson sa...

Äsch! Nu har jag tänkt lite till på vad du skrev.

Det där är väl taget direkt ur Mein Kampf skulle jag tro.

Har du inte förstått att andra världskriget gick jättedåligt för nazisterna?

Du kanske skulle ha deltagit i skolundervisningen ändå - tråkigt, men man lär sig faktiskt nånting, då och då, i skolan. Om man lyssnar.

Yla av skräck? Vem tjänar på att HBT-människor ylar av skräck?

Ja, inte jag i alla fall. Dom gör det inte. Gör du det?

Du är nog en latent homosexuell i alla fall - en som inte ens vågat gå IN i garderoben och långt mindre komma ut ur den.

Men i mörkret hör du hemma ändå - troligtvis, om jag nu får gissa, (och vem ska hindra mig?) i det dunkel som skapas av stupiditet (väldigt låg intelligens!), brist på uppskattning i barndomen, svåra frontallobsskador, generell skräck, auktoritetsberoende, oförmåga att tänka själv samt alldeles för många ryssfemmor!

Jag hoppas verkligen att du kan hitta en väg ut ur detta mörker.

Annars kommer det att förtära dig.

Anonym sa...

enda vägen ur mitt mörker är att pajaser som du ska förstå att ryssland är fullständigt ointresserade av bögar och naiva pk bloggare som dig själv.....wake up and smell the coffee moron...

Lars G. Göransson sa...

Tack för informationen.

Den ter sig välinformerad, genomtänkt, intelligent, och uttalad av en i alla stycken välutbildad, välbalanserad och välstrukturerad person.

Det är väl bara att ge sig inför en så klok, välformulerad och etiskt välbefogad argumentation.

Hmmm... Var finns det nu en homosexuell jag kan misshandla?

Attans, dom är i Moskva allesammans!

Jaja, jag får väl ha lite tålamod.