Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

fredag 24 juli 2009

Oj oj, så genomfalsk...


Artikel i SvD...
Artikel i DN...
... och genomlöjlig denna blatanta bluffblaffa är!

Man undrar över varför socialstyrelsen kommer med den här typen av fullkomligt idiotiska påståenden.

Samtliga anställda där vet utomordentligt väl att det utan vidare kommer att ordna sig med ett par injektioner, om vår någorlunda käre konung och vår betydligt mindre omtyckte statsminister skulle anse sig behöva några dylika.

Jag tycker inte att statsministern är ett dugg viktig för Sverige. Istället tycker jag att han är en skitviktig fjant och en allvarlig fara för landets befolkning.

Men jag är rätt så säker på att han utan vidare kommer att prioriteras om läget skulle bli skarpt - just på grunderna att han anses vara skitviktig för landet. Ja, se semantiken...

Varför försöker dom inbilla mig att det är på något annat sätt?

Jag bryr mig ju inte ens. För mig får dom konvertera Reinfeldt till en nåldyna när som helst och vad dom petar i honom för kemikalier, och när dom gör det, ger jag fullständigt fan i.

Men för fan, kära dumma jävla Socialstyrelse, försök inte inbilla mig att det råder full frihet, jämlikhet, broderskap, rättvisa och oväld i Sverige.

Försök heller inte inbilla mig att jag har samma rättigheter, möjligheter och garanterat får samma medicinska prioritering som Fredrik Reinfeldt, skaparen av utanförskapet, har respektive får.

9 kommentarer:

Varg sa...

Så du menar om det varit Göran Persson så hade du ansett honom värd att bevara och rädda för eftervärlden? Persson som blivit synonymt med bidragsberoende, höga skatter, "alla ska med"-mentalitet, straffbeskattning av de som arbetar, sämre skola, sämre äldraomsorg etc. Jag vet hur lång listan kan göras MOT Persson som ändå satt i 12 (!) sammanhängande år och som faktiskt inte har något att skylla på.

Lars G. Göransson sa...

Jag menar det jag skriver.

Jag kan inte se att jag har skrivit ett skit om Göran Persson.

Var du har läst det där, har jag ingen aning om. Men det är inte på den här bloggen i alla fall.

Kan du inte lära dig att läsa, kan du väl i alla fall lära dig att låta bli.

Please.

Jake sa...

Och fotbolls-VM -58, månlandningen -69 samt valresultatet -06 är förstås också bara buffel och båg... Håll dig till allitterationer, det verkar du bättre på än epidemiologiska analyser.

Jake sa...

Hrm, efter en titt på dina övriga inlägg måste jag nog säga att du kan fortsätta med mycket annat också. Både träffsäkert och underhållande på sina håll! Läser man bara ditt Reinfeldtsvaccinfientliga uttalande är det lätt att ta dig för Konstig Konspirationsteoretiker.

Ursäkta.

Varg sa...

Lars: men snutte dig.
Om du istället för att försöka vinna billiga retoriska poänger genom att försöka föringa mitt inlägg genom svordomar och läsförståelse.

Jag skrev: "Så du menar om det varit Göran Persson så hade du ansett honom värd att bevara och rädda för eftervärlden?"

Notera alltså frågetecknet som gör det hela ställt som en fråga till dig. Men jag kan förtydliga min fråga så att du kanske lättare ser den:

Skulle du, Lars, ha skrivit annorlunda om det istället för ett högerspöke varit en vänstersocialist (tex G Persson)?

Det finns ett enkelt svar på frågan: ja eller nej, tycker du inte det?

Varg

Varg sa...

Tillägg:
För min del så anbekommer det mig inte en millimeter huruvida det sitter en sosse eller moderato på posten som statsminister. För mig är det ingen tvekan om att vår statsminister och hela regeringskansliet och liknande statsfunktioner, ska bli prioriterade. På samma sätt som när kriget kommer till Sverige och sammhällsfunktioner sätts i säkerhet först.

När ska svensken förstå att en kontorsstädare inte alls har samma sammhällsviktiga funktion som en statsminister?

Att sedan vissa, läs Lars, inte kan skilja på sak och person gör mig direkt ledsen. Är det det här som man försvarar sitt land för med vapen i hand och förväntas dö för?

Lars G. Göransson sa...

Suck.

Varg sa...

Ja, det var verkligen ett moget svar.
Är det så svårt att svara på en direkt fråga att du måste sucka av trötthet inför uppgiften?

Lars G. Göransson sa...

Sorry!

Du läser saker jag aldrig skrivit.

Du pådyvlar mig åsikter jag aldrig haft.

Allt jag tycker står i texten. Inget annat.

Fattar du trögt?

Jag skriver det jag tycker. Jag kommer aldrig i helvetet att skriva att jag tycker nåt som en sån intellektuell katastrof som du kräver att jag ska tycka.

Tycker du något annat än vad jag tycker så är det tillåtet.

Men du gnäller som en hysterisk klimakteriekärring med en svårartad testikelinflammation.

Dra nu åt helvete och besvära mig inte mera med dina extremt ointelligenta brännvinsadvokaturismer!

Läs nån blogg som du gillar bättre, din förbannade imbecilla rättshaverist !

Slafsar du in nåt mera dumdrygt tjafs, och fyller på dina puckokommentarer kommer jag att radera dom , och det är första gången, så nu har du slagit nazisterna, veganerna, extremvänstern, extremhögern och invandrarhatarna med hästlängder, när det gäller idiotirekord.

Grattis! Du är dummast hittills!

Adjö! (Hoppas jag, förmodligen alldeles fåfängt.)