Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

fredag 24 juli 2009

Jahapp, folkpartiklarna tänker bara på sex,...



Artikel i SvD...

En annan artikel i SvD...

... och gillar inte tanken alls, det är den enda slutsatsen man kan dra av det här utspelet.

Svenska soldater har lyckats döda tre afghaner. Moraliteten i detta är ytterst tveksam.

Nu vill folkpartiet fördubbla den svenska styrkan i Afghanistan. Den viljan måste bara bottna i att man vill ha ihjäl tre till - inalles sex.

Varför vill folkpartiet ha ihjäl sex?

Visst ger folkpartisterna ett något puritanskt och njutningsfientligt intryck, men nu tycker jag att dom går för långt i sin moralistiska strävan efter det idealtillstånd som uttryckts av många frimicklare; Ingen sex utan påföljande barnfödslar.

Handlar detta utspel från folkpartifjantarna om en motvilja mot preventivmedel? Handlar det om ett aborthat?

Ja, det vete fan!

Men tjejer i hela världen;

När ni går hem med nån snubbe som verkar lite kufiskt kvasireligiös, bär kostym med väst, döljer att han har stånd, sladdrar om liberalism och inte fattar att du är dretkåt - då är det en folkpartist.

Ja, och då är alla former av autosex, masturbation och onani självklart ett bättre val än att tillbringa en tio-tolv timmar med att försöka få av fanskapet kalsipperna!

Go girls, go!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att vi ska fundera väldigt noga över vår närvaro i Afghanistan, och att vi definitivt ska förkasta Afghanistandoktrinen, men det känns ju helt sinnessjukt att beklaga att våra krigare lyckats dräpa fiender som angrep dem. Bättre att öppna en flaska champagne och skåla för god jakt.

/Starvid

Lars G. Göransson sa...

Jahaja.

Vi får väl hoppas att mammorna, papporna, syskonen, barnen, bryllingarna och alla andra släktingar de dödade kan tänkas ha, håller med dig.

Annars kan det bli en massa hämndaktioner, självmordsbomber och sån där skit som aldrig tar slut.

Det är lätt att döda. Men att få stopp på dödandet är lite mera besvärligt.

Anonym sa...

Talibanernas/banditernas/knarksmugglarnas (eller vilka det nu var) bryllingar borde påpekat för sina släktingar att man kan drabbas av dödlig blyförgiftning om man angriper svenskar. Anfaller man svenska soldater förtjänar man att dö. Svårare än så är det inte.

På det stora hela blev Afghanistan ett lite bättre land av att avskummet likviderades.

/Starvid

PS. Inte för att det kommer att göra någon skillnad för vårt uppdrags eventuella framgång, eftersom ingen lyckats förklara vad uppdraget är och varför vi ens har soldater där...

/Starvid

Anonym sa...

Om man tror på vissa människovärden och dessutom lever i ett samhälla där dessa respekteras, bör man inte då eftersträva att fler människor omfattas av dessa värden? Att de erhåller dessa mänskliga rättigheter?

Om det då finns de som motsätter sig det, ska vi då i pacifismens namn till varje pris undvika konfrontation? Vad säger det om vår övertygelse? Vad löser det för problem förutom att det blir lite lättare att säga att "vi har det bra i Sverige och vi håller minsann inte på med vapen och sånt".

Ibland måste man ta till vapen, om man nu är redo att stå upp för sina värderingar. Om man inte står upp för sig själv så kommer någon annan att ställa sig på en.

I Afghanistans fall handlar det om att någon annan kommer att ställa sig på ett helt folk medan vi här i Sverige beställer in en till kaffe med extra mjölk och undrar varför sportbaren sänder nyheter från centralasien - det som ligger så långt bort och har så lite med oss att göra.

Men de är människor med rättigheter de också. De som står i vägen och dessutom är korkade nog att beskjuta överlägset utrustade soldater får betala priset.

Lars G. Göransson sa...

Hmmmm...

Och jag som skrev inlägget bara för att retas lite med folkpartisterna...