Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

tisdag 5 maj 2009

Nu börjar det bli...

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2841295.svd

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/ifpi-trappar-upp-piratjakten-1.858728


...dags för den svenska rättvisan, det vill säga polisen, åklagarväsendet och domstolsväsendet, att markera mot de brännsvinsadvocerande små svenska juristgrisar med storhetsvansinne, som just nu inbillar sig - ivrigt påhejade och understödda av den sittande regeringen och korrupta domare - att de kan införa amerikanska rättsprinciper i Sverige!

Det är uppenbart att införandet av IPRED, FRA-lagen och all den andra skiten som, i bästa fall aningslösa och stupida leksakspolitiker (och tyvärr i värsta fall oerhört medvetna och välmutade) röstat igenom, nu har gett signalen till advokatskrået, eller åtminstone den del av det som utan att tveka lägger upp sig som lortiga horor i lusten efter dollararvoden, att nu är det dags att införa det amerikanska rättssystemet i Sverige.

Får man sammanfatta?

No money, no rights!

Evidence? Depends on your finances!

Justice? Hoho, ask for it at Christmas. You may get lucky!

Ju fler advokater du har råd med, desto större är chansen att du blir frikänd!

Sanningen är värdelös om den inte gagnar mig eller min klient.

Hota dom små först! Skräm dom med hot om total ruin och ett totalförstört liv för att dom har laddat ner en sketen MP3-fil! "Nota bene! Kolla så att den svarande inte har en moster som kan betala fler horor än min klient kan!"

Som allt som kommer från USA så handlar det om "over-kill"! Vinna ett krig? Lätt! Döda alla du ser och skyll på "casualties of war"!

Samvetslösheten är grandios. Här! Där! Everywhere!

De amerikanska advokatsvinen stinker som ruttnande skunkar - och då talar jag bara om deras dagliga gärning, inte om det arsle dom regelmässigt vänder åt dem som har checkblocket i sin hand. Så är det också, numera, med de svenska juridiska härm- och vrålaporna.

Den dagen har kommit, då även svenska rättsinstanser kanske inte kan, men ändå borde, känna odören av horeri, hyckleri, av dräkt- och kostymklädda lyxfnask med juristutbildning, av korrumperade domare, betalda "experter" och av det noggrant utportionerade politiska tryck som bara kan stamma ur en rejält tilltagen korruptiv dusör - som troligtvis kommer att utbetalas i dollar efter valförlusten 2010 i något land som de regerande folkförrädarna slutit ett bilateralt avtal med i skymundan!

Ett svin är ett svin! Inget fel med det! Men fy fan, när svinet har ett exemplar av Sveas Rikes Lag fastgreppat i den lilla välmanikyrerade hansepansingen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så rätt!