Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

tisdag 5 maj 2009

Jag är lättad!

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2839391.svd

http://www.dn.se/ekonomi/ingen-ljusning-for-vanligt-folk-1.858638

Jag tycker jag har sett nog av Reinfelds reformer nu! FRA-lagen, IPRED, den direkta vallögnen om borttagandet av fastighetsskatten som i stället blev en kommunal avgift, en jättelik omfördelning av reda pengar, från de fattigaste med kåkar i sämre lägen till Reinfeldts egna och såta kumpaner sittandes i jätteschabrak i sjölägen på Lidingö och allt vad dom riktigt fiiiiina områdena heter, är bara exempel.

Sveriges normalinkomstbefolkning har inte råd med en till av hans "reformer" - inte ekonomiskt, inte moraliskt och inte heller från integritetssynpunkt sett.

Men varför ska man tro honom i just detta? Det kommer säkert någon reform, nu när han lovat att inte genomföra någon dylik.

Karln, liksom de flesta av hans gelikar i riksdagen överhuvudtaget, är ju som en hybrid mellan den grekiske halvguden Janus och de nordamerikanska indianernas proverbiella orm - alltså en person med dubbla ansikten ständigt talande med kluven tunga!

För att han inte helt ska falla ur stilen kan han väl införa ett särskilt lyx- och tröstbidrag riktat endast till de stackars direktörer som nu måste leva enkom på sina löjligt skyhöga löner, sedan bonusarna börjat bli ifrågasatta!

Det får han säkert igenom i den rufflarriksdag vi har idag!

1 kommentar:

Anonym sa...

i like it...