Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

tisdag 5 maj 2009

16 år till godo?

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2837669.svd

http://www.dn.se/nyheter/varlden/oskyldig-fri-efter-16-ar-i-fangelse-1.858313

Stackars krake! Men om han nu flyttar till Sverige och OM hans 16 år på kåken räknas honom till godo så att han har några frislängar på det kriminella området, så kan han se fram emot följande presumtiva och redan bestraffade brottsregister:

Han kan gängsparka ihjäl mellan 32 och 40 liggande och oskyldiga personer, men han kan bara driva en fildelningssajt 16 gånger!

Han kan sitta i ledningen för ett pensionsbolag och försnilla samt "slarva bort" 100-tals miljarder vid ett oräkneligt antal tillfällen utan att knapra det minsta på de 16 årens tillgodohavande, men han kan bara skjuta 8 - 10 vargar!

Han kan strypa 2-3 fruar, men han kan bara smuggla in marijuana vid 2-4 tillfällen!

Jaja, jag kan hålla på evighet, men det är bara evigheten som är evig till skillnad från mig - och förmodligen läsaren också!

Hmmm... Man undrar ändå också osökt hur många år de polismän och de åklagare och domare får, de som uppenbarligen, genom grav inkompetens och/eller svårartad korruption och/eller rasistisk människosyn och totalt förakt för rättsapparatens regler och principer stulit och ödelagt ett människoliv?

Hmmm... Låt mig gissa!? Please! Hmmm... Jag gissar på noll år, noll månader, noll veckor och noll dagar!

Men det är ju i USA det!

Hmmm... Fast det är faktiskt precis likadant i Sverige! När hörde ni någonting om att en svensk polis, åklagare eller domare lagfördes och straffades ordentligt, efter att av samma orsaker som ovan ha kastat en oskyldig i fängelse?

Rätt! Ingen gång!

Här i Sverige är nämligen t ex en domare endast jävig om han själv anser att han är det!

Usch!

4 kommentarer:

alert sa...

Instämmer med denna artikel helt!

Micke sa...

Jättebra skrivet.

Tyvärr ökar bara känslan av att vara otillräcklig och liten dagligen i Sverige. Varje övertramp som politikerna begår i vårt namn är som ett slag mot ens integritet och personliga åsikter som gav dem mandadet att göra så.

Att utloppet för ens frustration går via kommentarer i bloggar eller att missnöjesrösta på ett annat parti räcker inte långt när de sittande visar totalt förakt och även omyndigförklarar dessa känsloutbrott.

Jag är hemskt arg och besviken och den känslan bara växer för varje dag.

Illwill sa...

Alltså, innan du totalt sågar jänkarna bör du kanske läsa upp om fallet.

Det var inte denna kille som avfyrade vapnet, visst. Men han var där, han var delaktig i brottet och han var medskyldig.

Han förtjänade att sitta inne.

Lars G. Göransson sa...

Hejsan Illwill!

Dina resurser är begränsade. Det respekterar jag. Alla kan inte omedelbart förstå allting.

Men mitt bloggande handlade inte ett dugg om den där killen, utan om någonting helt annat. Om du läser mitt inlägg igen och igen kanske du märker det.

Om inte? Ja, då är det det enda som återstår för dig, att rösta på Miljöpartiet. På det viset får vi alla som inte förstår det uppenbara på ett enda ställe!