Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

torsdag 14 maj 2009

Ja, jävlar så bakvänt det är...

http://www.dn.se/nyheter/foretagare-kan-forlora-jobb-pa-grund-av-gamla-synder-1.865409

...när en människa som begår ett brott, lagförs, döms, betalar och accepterar ett frihetsberövande och sedan håller käft, inte kan få ett jobb eller, som i det här fallet, behålla ett, när människor som konsekvent snyltar, ljuger, bedrar, låter sig bestickas, missköter allt dom anförtrotts, förråder sina väljare, säljer sina själar till djävulen, nosar och gosar i röven på CIA m.fl. osvenska tortyrutövare, samt förser sig ohämmat ur den svenska skattekistan, inte ens åtalas.

Den dömde och sitt straff till fullo avtjänande tjyven, är tydligen sämre ansedd än de odömda tjyvarna som sitter trygga på Helgeandsholmen!

Har man betalt för sina misstag så borde man vara förlåten.

Men icke!

Här i Sverige förlåts bara de skamlösa skattetjyvar som i prakt och grannlåt låter sig pensioneras med mångmiljontillägg, extrabonusar, specialfinansiering och grumligt formulerade resårparagrafer som ger ytterligare tillskott till den magra pensionen på 60-80 000/månad.

Här förlåts omedelbart förslagna försnillare, formidabla folkförrädare, lugubert ljugande ligalubrikatörer och bonussuktande anusnosare - men aldrig en vanlig människa som gjort fel, tagit straffet, trasslat sig ut i tillvaron igen och kört på så gott det går!

Det luktar skit om makten i Sverige. Stanken kommer inte bara från de vanliga riksdagsarslena, den kommer från tungorna också. Hmmm... Och från dom som har så rena rövar att man börjar undra...

Inga kommentarer: