Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

torsdag 14 maj 2009

Tänka fritt är stort...

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2891581.svd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/studenter-avstangda-for-fildelning-1.866447


...tänka rätt är större!

Ja, detta är väl ungefär vad Uppsala Universitet står för, möjligen i omvänd ordning - jag kommer inte ihåg. Skit samma.

De akademiska strebersessorna, de rabiata ryggdunkarna, de fjäskande institutionsidioterna och de debila dekanerna m. fl. i Uppsala, har i alla tider hävdat att det rätta står långt före det fria...

Detta är givetvis en helt korrekt inställning - förutsatt att man själv sitter på rätten att definiera vad som är rätt och vad som är fel!

I det här fallet har universitetsledningen dock fisit sig i näsan, liksom samarbetspartnerna - de amerikanska storbolagens lobbyister, tonåringshotande advokathoror och korrumperade domare!

Givetvis kommer detta inte att påverka fildelningen ett skvatt - det finns ju andra leverantörer av bredband än Sunet och dessa studenter lär väl å det snaraste försöka få ihop det med Bahnhof eller nån annan av de ISP:ar som har nån form av moralisk ryggrad.

Däremot blir detta en skamfläck som Uppsala Universitet knappast kommer att kunna tvaga av sig i brådrasket.

Universitetet är ju bara en i raden av maktaktörer - från regeringen, riksdagen och neråt som sålt sina själar till den folkförrädiska djävul som numera tycks husera fritt också i de uppsaliensiska fakulteterna.

Tacka vet jag Goethe! På hans tid fanns djävulen blott i den av Faust dystert beblickade pudel, vilkens kärna utgjordes av just det som Uppsala Universitets dito tycks, tyvärr och beklagligen, ha uppfyllts av.

Nästa steg i Uppsala blir väl att förbjuda svenska språket och starta ett par speciallinjer vid juridiska Institutionen - "How To Become A Happy Whore" samt "Learn To Lick The Ass Of Corporate America And How To Apply Heavy Layers Of Concealer To Your Brown Nose".

Hmmm... När man ser hur en del etablerade svenska advokater agerar så kanske detta råd är helt onödigt. De speciallinjerna existerar nog redan.

Inga kommentarer: