Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

tisdag 19 maj 2009

Det ligger något i vad han säger...

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2917707.svd

Se även; http://www.dn.se/nyheter/varlden/sri-lanka-eu-kraver-oberoende-utredning-1.868547

...att vi i så fall också ska undersöka de brott de tamilska tigrarna har begått. Men i Europa, och framförallt i Sverige, har vi en tradition som alltid gått ut på att stötta terrorister, "frihetskämpar", "revolutionärer" och dessutom romantisera och helgonförklara dem. Detta har skett automatiskt, okritiskt och alldeles utan vidare.

Den lankesiske ministern har dessutom helt rätt i att Europa bör vaska sin egen byk innan man tar till skenhumanistiska brösttoner mot en regering som uppriktigt sagt haft ett helvete med de tamilska tigrarnas bombningar, attacker, terror och utpressning mot befolkningen. Vi har ju soldater på alla möjliga håll i världen, t ex Afghanistan som han nämner, och det som sker och har skett där är vidrigt.

Vad som än har skett i Sri Lanka, under regeringens försök att krossa den tamilska terrorn, så är det hur som helst ingenting mot vad USA nu gör dagligen i Afghanistan och Irak, för att inte tala om vad man tidigare gjort - ivrigt påhejade av samma europeiska och svenska skygglappsförsedda massbarnamordsförlåtande USA-lakejer som idag, i sedvanlig pösande europeisk självgodhet och sann självrättfärdigande anda, kräver en utredning av det lankesiska krigsförloppet!

USA:s regeringssanktionerade användande av tortyr och alla de civila offren för "precisionsbombningarna" tiger man om, liksom de egna övergreppen i olika länder. Ta en titt på vad Frankrikes Främlingslegion haft för sig under åren i stället. DET vore intressant läsning det!

Ja, dom var klokare förr; "Ta först bort bjälken i ditt eget öga innan du tar bort grandet i din grannes!"

Inga kommentarer: