Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

torsdag 30 april 2009

Wetterstrand som statsminister?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2819811.svd

Schlaug är inte riktigt Schlaug i skallen! Han är ju bara en av de ytterligt idiotiska stadsboende landsbygdsförtryckare som härjar i ett miljöparti som mera drivs av nåt slags fascistisk miljöreligiositet än av nån som helst önskan att förbättra ett endaste dugg för någon.

Bara jag ser Wetterstrand så reser sig nackhåren! Det har hänt förut, men det var när jag mötte Thomas Quick i Borlänge, såg George Bush på CNN och Osama Bin Laden på Al Jazhira eller vad fan det heter!

Att Birger Schlaug föreslår detta aktstycke av stupidreligiös miljötalibanism som statsminister är bara vad man borde ha kunnat räkna med.

Glöm inte; En idiot är en idiot även om en annan idiot garanterar att så icke är fallet!

Wanja Lundby-Wedin fick såna garantier av idioterna i fackföreningsledningarna och av Mona Sahlin - den kvinna som man utan att tveka kan ge titeln; Most unlikely to get the Nobel Prize Award in Theorethical Physics! Den korrumperade domaren i målet mot TPB fick såna garantier av sina kolleger - och givetvis av de USA-köpta halvfigurerna i den åsiktsmaffia han tillhör!

Jag kan ge fler exempel, men orkar inte...

2 kommentarer:

Mandala sa...

Någon gång när du orkar kan du ta reda på om Birger Schlaug är medlem i Miljöpartiet eller inte, och om inte – sedan när?

Emma sa...

Vilken poänglös kritik. Vad exakt är det med Maria Wetterstrand som är så ohyggligt irriterande? Du drar på med dramatiska ord och jämför med Usama bin Laden, men får inte så mycket sagt egentligen.