Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

torsdag 30 april 2009

Hahaha!

http://www.svd.se/kulturnoje/understrecket/artikel_2804167.svd

Ja det är jätteroligt att läsa detta, och inte blir situationen bättre (hmmm...Jag menar nog sämre?) av att den svenska regeringen på uppmaning av CIA har drivit igenom FRA-lagen så att man ska ha information att byta med!

Snart (eller pågår det redan?) ska ju alla våra e-mejl skrutiniseras och loggas och registreras och genomsökas i jakten på eventuella otäcka terrorplaner som vi vanliga medborgare kan tänkas knalla omkring med i våra små dumskallar!

Sedan ska också dom uppgifterna in i NSA/CIA-datorerna.

Detta tillflöde, som ju inte bara berör oss svenskar utan också alla andra som har mage att låta sin e-post passera en svensk gräns, torde bli såpass digert att förstoppningen i både den svenska och den amerikanska varianten av Gestapo blir så pass gedigen att skiten inte ens går att anal-ysera!

En idiot är en idiot. Detta faktum kan aldrig förändras bara för att en annan idiot garanterar att idioten inte är idiot!

Kryptiskt? Näe, regeringen, riksdagen, senaten, kongressen, CIA, NSA, FRA, SÄPO, MUST, MI6, m. fl. sysslar knappast med nånting annat än att var och en för sig intyga att dom andra inte är idioter dom heller!

Men dom blir ju inte klokare av det...

Skönt, trots allt, att höra att dom drunknar i meningslös information och att vår USA-krypande folkförrädarregering trots allt inte bidragit med annat än ytterligare förstoppning i det amerikanska anus där våra regeringsledamöters näsor hämtat sin bruna färg!

Usch! Nu ska jag sova!

Inga kommentarer: