Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

torsdag 4 juni 2009

Uschiane mej...



http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_3004791.svd

...så hemsker han eventuellt är, den där Carl Bildt!

Tänk om det är sant att han lurat i hela världens lilla teddybjörn Radovan Karadzic att han skulle slippa åtal, och därmed fått fram honom ur gömmorna?!

Jag kan förstå att Karadzic är upprörd över denna eventuella foul från Carl Bildts sida - själv är han ju vit som den snö som föll över de blodiga kroppar han lämnade efter sig i tiotusental, i massgravar och obegravda.

Massmord på civila, avrättningar av kvinnor och barn, folkmord är exempel på de småsaker som Radovan Karadzic och hans underlydande anhang gjorde sig skyldiga till under krigen i Balkan.

Dessa petitesser bleknar till ett intet i jämförelse, om det nu visar sig att Carl Bildt kanske har fintat bort och gjort en tunnel på denne humanistiskt lagde befälhavare som givetvis handlat i god tro och av ren människokärlek.

Fy på sig, herr Bildt!

Hmmm... Ja och hatten av också förresten, om detta är sant.


Se även; http://www.dn.se/nyheter/varlden/bildt-fornekar-avtal-med-karadzic-1.745441

2 kommentarer:

robert sa...

Du glömmer, min käre, att den borgerliga regeringen med Carl Bildt i spetsen, var de första att erkänna Kroatien som en självständig stat. Detta ledde direkt, min käre, till ett eskalerande av kriget på Balkan. Carl Bildt lyckades i verkligheten inte med mycket på Balkan. Tittar man ordentligt på historien så kan ju faktiskt säga att han fick "sparken" från sitt uppdrag.
Bildts främsta insats är att han för egen del lyckade knyta viktiga affärskontakter. Dvs fylla sina egna fickor.

Lars G. Göransson sa...

Jo, det kan nog vara sant. Han är ju politiker.

Men nu ville jag berömma Carl Bild för att han eventuellt bluffat en folkmördare, och inte sina väljare.