Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 20 maj 2009

Jajajamensan, äntligen...



http://www.dn.se/nyheter/varlden/tva-lorder-avstangda-1.870977


...finns det ett land där makthavarna någorlunda öppet erkänner, visserligen efter lite presspress, att dom inte tycker det är ett skvatt konstigt att dom tar emot mutor för att ändra lagar så att det passar bestickarna!

Tänk om dom korrumperade folkförrädarna i Sveriges riksdag och deras bröder och systrar i EU-parlamentet kunde vara lika öppna och oförblommerat förklarande avseende sina tillmötesgåenden mot finansiella intressen som de skrymtande men ändock i någon mån konfessionellt inklinerade lorderna i Storbritanniens överhus!

Tacka vet jag Great Britain! Där har man regerande tjyvar som glatt säger att dom stal utav helvete och frågar varför dom inte skulle göra det när dom nu ändå hade chansen och kunde!

Det är annat än här det! Här erkänner ingen nånting. Men regering och riksdag kryper för lobbymobben på samma sätt som lorderna i GB. Men här säljer man tydligen ut folket gratis. Hmmm... Fan trot!

I GB har makthavarna i alla fall vett på att ta betalt av det svinaktiga pack som kommer farande i förstaklasskupeerna på flygplanen från New York och Washington, när dom kränger mänskliga rättigheter lika lättvindigt som en duktig hora säljer kravlös sex. Här i Sverige och i Europaparlamentet låtsas man som om man knappt ens träffat fnasken när man gör precis samma sak.

Nåja, alla är oskyldiga till dess att motsatsen bevisats. Eller kan dom vara skyldiga trots det? Det finns ju trots allt något som heter indicier. Dom börjar hopa sig nu. Det kan knappast vara en slump.

Truth is a rare commodity...

Inga kommentarer: