Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 20 maj 2009

Försäkringsjätte + politiker...

http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_2918043.svd







...är nog ingen bra kombination. Man kan ju inte påstå att någondera åtnjuter världens högsta förtroende just nu och det är synnerligen oroväckande när dom uppvisar en intressegemenskap av det här slaget.

Utöver detta så är det fantastiskt så bildade, kloka och allmänspecialiserade på precis allting som våra politiker är.

Kristina Alvendal, M, är ju bara ett exempel på detta.

Hmmm...

Men det är klart, betänker man storleken på hennes månatliga avlöning och övriga ersättningar så indikerar den ju att hon begriper bra mycket bättre än alla antikvarier och professorer med flera, som nu kan konstatera att alla åren på universitetet var fullkomligt värdelösa. Dom skulle, så klart, i stället ha satsat på att bli politiker.

Ja, jag tycker det här osar lite katt - för att uttrycka sig snällt. Hon går ju, i det här fallet, Trygg Hansas ärenden när hon kör över de i mina ögon väldigt kunniga antikvarierna, och man undrar osökt över varför och vad hon kan tänkas få ut av det.

För det kan väl inte vara så illa att hon inbillar sig att det är hennes personliga smak som är rättesnöre för vad som bör bevaras eller ej? I så handlar det väl mera om storhetsvansinne än om vänskaps- eller annan korruption.

Tack och lov, i alla fall, för att andra politiker inom den borgerliga stockholmsalliansen reagerar över Kristina Alvendals självsvåldiga kunskapshybris!

Inga kommentarer: