Anpassad sökning

När tror du en politiker senast fattade vad han/hon hade fattat för beslut?

onsdag 29 april 2009

Leif Johansson utbuad...

...hade någon trott att de få arbetare som finns kvar på Ford, förlåt Volvo!, skulle hurra?

Den här mannen har länge dragits med en fullkomligt oförtjänt gloria. Han har lett ett företag som idag i innovationshänseende ligger i klass med Vatikanen och har i många år arbetat hårt på att ge den mediokra och föga framgångsrika kvartsdebila industrialismen ett ansikte.

Jag tycker inte att han är så mycket sämre än dom andra ultrakonservativa, innovationsfientliga, slentrianbaksluga halvaporna som styr de flesta bilföretagen idag, men han är ganska typisk för skrået.

Går det bra är dom genier som fungerar perfekt i ett fulländat kapitalistisk system. Blir det motigt skriker dom omedelbart på hjälp och gastar efter skattepengar så att de stackars aktieägarnas vinster inte ska bli för små och så att det i alla fall ska bli lite kvar till de hysteriskt tilltagna bonusarna.

Jahaja, dom buade. Så konstigt. Egendomligt att det finns människor som vill jobba och som vet att det borde finnas pengar kvar i företaget. Stackars Volvoarbetare! Så obildade! Har dom aldrig hört talas om rån, dom krakarna?

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_2814367.svd

1 kommentar:

Anonym sa...

Varför har du inte med Företagsledningar som val "De värsta skurkarna"??? Där finns en hel del att TYCKA om, har det ju visat sig.